Instalatii electrice - Total instal group

Reghin - 27 august 2009

Comunicat tip General in Afaceri

Instalatii electrice, doriti o lucrare precisa? Alegerea puteti face prin noi. Garantam lucrare perfecta, pentru instalalii electrice, suntem o echipa cu indelungata experienta, calificati si autorizati.

Societatea total instal group a luat fiinta in anul 2005 . Din luna septembrie 2006 societatea total instal group este certificata ANRE si are implementata sistemului de management pentru asigurarea calitatii ISO 9001/2001. Angajatii societatii total instal group au o indelungata experienta in domeniul instalatii-lor electrice, civile si industriale, fiind calificati si autorizati in domeniul instalatii electrice.

Datorita echipamentelor, utilajelor si sculelor profesionale oferim servicii de instalatii electrice. Efectuarea lucrarilor contractate in conditii incomparabile atat din punct de vedere cantitativ cat si calitativ indiferent ca este persoana fizica sau juridica. Total instal group ofera garantie 100%.

Un rol deosebit in domeniul instalatii electrice are faptul ca ofera securitate si sigurana. Materialele utilizate de total instal group pentru realizarea lucrarilor sunt achizitii intracomunitare prin colaborare cu OBO Bettermann – Germania, Siemens – Germania, Schneider Electric (Franta) furnizorii din Romania: Elba – Timisoara, Romcab – Tg.Mures.

Folosim materiale de inalta calitate si obtinem lucrari garantate in instalatii electrice doar la total instal group!

Despre Total instal group

Instalatii, instalatii electrice - Total instal group
Romania, Jud.Mures, Loc.Reghin, Str.Garii, Nr.6/2
Tel.: 0721 28 27 96; Tel/Fax.: 0265 - 51 27 62;
E-mail / Web Site: totalinstalgroup@yahoo.com | office@totalinstalgroup.ro | www.totalinstalgroup.ro
ell_carlitto@yahoo.com