Charisma Enterprise pătrunde în topul soluţiilor de tip ERP.

BUCURESTI - 9 martie 2010

Comunicat tip General in IT&C


TotalSoft câştigă, în cadrul premiilor FinMedia, premiul “e-ERP first tier 2009” pentru sistemul integrat Charisma Enterprise

Charisma Enterprise pătrunde în topul soluţiilor de tip ERP.

Charisma Enterprise, soluţia integrată de gestiune a resurselor unei companii, pătrunde în clubul extrem de restrâns al soluţiilor de tip ERP “first tier” din România. După ce a fost clasat în 2009 pe locul 3 în topul soluţiilor ERP disponibile pe piaţa locală, după SAP şi Oracle, dar cu cea mai mare dinamică de creştere , de către compania de cercetare de piaţă Pierre Audoin Consultants, sistemul Charisma Enterprise primeşte în 2010 o nouă distincţie de marcă din partea grupului financiar de presă FinMedia.
Implementat în 11 ţări europene şi oferind o expertiză de necontestat în sectoare ca financiar-bancar, leasing, distributie, retail, construcţii, proiectare, servicii, utilităţi sau administraţie publică, sistemul Charisma Enterprise gestionează afaceri de peste 23 Mld Euro doar în România. Astfel, 160,000 de angajaţi din peste 350 de companii naţionale şi multinationale din România beneficiază de experienţa acumulată în cei 8 ani de la lansarea sistemului pe piaţă. În prezent, Charisma Enterprise domină detaşat verticale ca leasing, retail, distribuţie şi construcţii, oferind soluţii inovatoare, adaptate situaţiei economice dificile, către toate sectoarele de afaceri.
Datorită metodologiilor internaţionale pe care le inglobează şi a arhitecturii avansate, care poate susţine cele mai complexe activităţi, Charisma Enterprise a fost clasat recent în categoria first tier, destinată până acum exclusiv ERP-urilor de provenienţă internaţională. Pe de altă parte, uşurinţa de utilizare, timpul redus de implementare şi implicit costurile scăzute de utilizare diferenţiază net Charisma drept cea mai avantajoasă soluţie ERP disponibilă pe piaţa românească.
Premiul “e-ERP First Tier 2009” acordat de grupul FinMedia răsplăteşte performanţa implementării sistemului Charisma în Alpha Bank. Proiectul a fost considerat de specialiştii băncii dept deosebit de complex, datorită desfăşurării simultane cu implementarea sistemului de core banking.
Sistemul Charisma Enterprise este disponibil pentru demonstraţii gratuite, la adresa: http://www.charisma.ro/pagina-promo.html. Charisma Enterprise înseamna 130 de specialişti în analize complexe de procese de afaceri, implementare, dezvoltare de soluţii la cheie şi suport post-vânzare.

Despre Totalsoft S.A

Despre TotalSoft:
Cu peste 15 de ani de experienţă, TotalSoft este unul dintre liderii industriei IT romaneşti în dezvoltarea şi furnizarea de soluţii şi servicii complexe de afaceri. Având 1500 de clienţi în sectorul privat şi public din 21 de ţări, printre care USA, Germania, UK, Italia sau Franţa, TotalSoft deţine o expertiză de necontestat în verticale ca financiar-bancar, distribuţie, retail, medical, utilităţi, construcţii, proiectare, producţie, servicii sau administraţie publică.
TotalSoft este unic reprezentant Primavera în România şi Ungaria şi este formatorul şi principalul promotor al profesiei de Project Management la nivel regional, pregătind deja peste 5000 de specialişti certificaţi internaţional în project management. Compania deţine suita proprie de soluţii software Charisma Business Suite, din care fac parte sisteme recunoscute cum ar fi Charisma Enterprise, Charisma HR&Payroll sau Charisma Medical Software.
TotalSoft este parte a grupului Global Finance, una din cele mai importante firme de investiţii private din Europa de Sud-Est cu birouri în Atena, Bucureşti, Sofia şi Belgrad. Global Finance administrează fonduri de peste 850 milioane euro, obţinute în urma administrării de fonduri de investiţii private şi imobiliare, şi a realizat peste 70 de investiţii de la înfiiţarea sa în 1991.

Persoana de contact: Suzana Badea (sbadea@totalsoft.ro; 0744.89.86.20)
sbadea@totalsoft.ro