A început deja campania de sugestii de cadouri pentru Crăciun

Iasi - 25 octombrie 2010

Comunicat tip General in Afaceri

Cu două luni înaintea sârbâtorilor de iarnă, magazinul online de jucării http://edukid.ro/ a început prima campanie de sugestii de cadouri pentru Crăciun.

A început deja campania de sugestii de cadouri pentru Crăciun

Ultimele zile ale lunii octombrie se caracterizează prin pregătiri pentru Crăciun. Înainte de începerea sărbătorilor de iarnă e zarva mare în magazinele de jucării, în detrimentul jucăriilor educative. De asemenea, nivelul de cumparături online pe segmentul jucării o sa crească cu 300% în preajma sărbătorilor, după cum arată Google Insights (foto 1). Conform acestuia, cautarile de Craciun au inceput, iar magazinele care si-au pregatit deja campaniile au de castigat.

Stocurile se epuizează foarte repede în perioada sărbătorilor, astfel aflati din timp care sunt cadourile de Crăciun pe care copiii și le-ar dori! Multe din jucăriile de pe edukid.ro au ca scop dezvoltarea gândirii, fiind jucării educative. Unele cer copilului să sorteze ori să clasifice obiectele, în altele, el trebuie să aranjeze elementele la anumite secvențe ori într-o anumită ordine. Jucăriile aduc o contribuție esențială la dezvoltarea copilului.

În cazul în care copilul nu-și dorește un cadou anume, atenția ar putea fi îndreptată către cadouri educative și utile. Fiind sezonul cadourilor, asigurați-vă că ai cumpărat din timp jucăriile potrivite, înainte să se golească sacul Moșului. Edukid vă pune la dispoziție jocuri de creație și educative, acestea fiind fundamentale în dezvoltarea intelectuală a piticului, deoarece atunci când micuțul se joacă trebuie să învețe, astfel copilul își dezvoltă limbajul și vocabularul.

Pornit în decembrie 2009 de către S.C. TOTEL S.R.L., site-ul edukid.ro a reușit să atragă pe cei mici să învețe din plăcere și nu din obligație, pentru că atunci când copilul învață prin joc reține mult mai usor și rămâne întipărit în minte. Anul trecut, de Crăciun, copiii au primit jucării de la edukid.ro pe care nu le-au mai lăsat din mâini tot anul.

Cele mai îndrăgite jucării sub bradul de Crăciun:
http://edukid.ro/loc-de-joaca/cadouri-jucarii-pentru-craciun

Despre Totel

http://edukid.ro - magazin online cu jucarii educative pentru copii
Lavinia Biberi - PR Manager http://edukid.ro
contact@edukid.ro