Cum ar fi sa ai [numele tau].com ? Dar mail@[numele tau].com ?

Iasi - 21 februarie 2007

Comunicat tip General in IT&C

Intre reusita pe internet si crearea unei imagini potrivite exista, de cele mai multe ori, pasi care ascund mult efort si multe cunostinte IT. Va prezentam alternativa: www.numelemeu.com

Cum ar fi sa ai [numele tau].com ? Dar mail@[numele tau].com ?

Recent piata de domenii IT din Romania a cunoscut un competitor puternic, creat pentru a demonstra ca imaginea dumneavoastra pe internet este nu numai foarte importanta ci si, de acum, foarte usor accesibila. Indiferent ca doriti un site pentru afacerea dumneavoastra sau doar un spatiu pentru a face schimb de impresii cu prietenii, indiferent ca vindeti sau cumparati ceva, ca aveti ceva de aratat lumii sau nu, acum puteti avea propriul dumneavoastra site pe care sa va expuneti ideile si conceptiile, produsele sau cerintele - totul la costuri minime si cu un eform infim.

Astfel, site-ul www.numelemeu.com a fost creat pentru a prezenta o inovatie in domeniu: ofera sansa tuturor celor ce stiu sau nu programare, a tuturor celor cunoscuti sau necunoscuti inca pe internet care vor sa-si scrie ideile in propriul blog si nu in al altora, a tuturor celor singuri sau nu, care vor sa fie mai usor de gasit, sa-si creeze propria pagina, sa detina domeniul cu prenumele si numele lor si, mai mult decat atat, propriul email@[prenume nume].com.

Practic, site-ul www.numelemeu.com ofera toate conditiile necesare atat pentru creearea unei imagini pe internet cat si pentru imbunatatirea ei pentru cei ce detin deja una: domeniu [prenumenume].com pentru a fi gasit usor pe internet, email de forma mail@[prenumenume].com pentru a fi profesional, Blog pentru a publica articole sau chiar a impartasi cu prietenii experiente, Forum pentru a-ti invita prietenii sau, de ce nu, clientii, sa discute pe teme alese, si, nu in ultimul rand, SiteBuilder pentru a crea o pagina profesionala fara prea multe cunostinte de programare.

Pachetul Numelemeu.com include: Domeniu prenumenume.com, 50 Mb spatiu, 0,5 Gb trafic, 4 MySQL + PHP, 1 cont email mail@numeprenume.com, Instalare gratuita pentru: Blog, Forum si Galerie Foto.

Pe durata lunii februarie Pachetul Numelemeu.com poate fi castigat gratis. Intrecerea a ajuns la ultimele zece zile, inscrierea fiind pana pe 28 februarie 2007 cel tarziu. Pana la aceasta data, pentru a putea castiga, doritorii trebuie sa asigure un minim de 10 vizitatori siteului de pe un link propriu, creat special pentru ei. In plus, pentru a facilita si mai mult accesul la pachetul numelemeu, s-a lansat si o promotie: 'Daca 1 din prietenii dumneavoastra isi cumpara un pachet NumeleMeu.com, aveti 50% reducere la pachetul NumeleMeu.com'.

In concluzie, site-ul www.numelemeu.com a fost creat pentru a transforma orice 'cineva' intr-un adevarat VIP-ul al internetului, orice surfer de pagini intr-un detinator si orice necunoscator de programare intr-un adevarat reper pentru alti doritori de site-uri. Si totul la doar un click distanta, si cu un eform minim.

Despre Totel

Serviciul web NumeleMeu.com a fost lansat in decembrie 2006 venind in ajutorul tuturor persoanelor care vor sa aiba o pagina personala, sa renunte la subdomenii pentru a-si putea crea o imagine respectabila, la un pret cat se poate de convenabil.

Pentru mai multe informatii, contactati:
Razvan Girmacea
0744472346
razvangirmacea[at]numelemeu.com

mail[at]numelemeu.com