EDUKID- primul proiect din .ro dedicat doar jucăriilor educative

Iasi - 28 februarie 2010

Comunicat tip General in Afaceri

Pornit în decembrie 2009 de către Răzvan Girmacea şi Simona Aștefanei, site-ul Edukid.ro a reuşit să atragă pe cei mici să înveţe din plăcere şi nu din obligaţie, pentru că atunci când copilul învăţa prin joc reţine mult mai uşor şi rămâne întipărit în minte.

Spre deosebire de alte magazine online pentru copii, acest site nu are alte categorii de jucării, ci doar jucării educative, unde găsiţi branduri de renume cum ar fi: Quercetti, Goula, Diset etc. Acestea sunt alese cu grijă pentru a ajuta copilul să relationeze cu cei din jur, să înveţe să câştige, dar să şi accepte o înfrângere, să înveţe ce înseamnă o competiţie şi întrecerea cu cei de vârstă lui. Scopul Edukid este să îi ajute pe părinţi să găsească jucăriile potrivite micuţilor lor, astfel îi ajută pe cei mici să-şi creeze propriul univers, să înveţe mult mai uşor într-o atmosferă relaxanta, să crească armonios, în siguranţă cu o bază fundamentală în creşterea şi dezvoltarea abilităţilor de când sunt mici.
Jucăriile educative au fost special create şi gândite pentru a oferi micuţilor posibilitatea de a cunoaşte lumea stimulându-le astfel curiozitatatea, îi ajută să creeze, să aibă o imaginaţie bogată şi le dezvoltă vocabularul, îi vor ajută pe copii să comunice mai uşor atât cu adulţii cât şi cu micuţi de vârstă lor încurajând astfel să fie cooperanţi.
În acest moment site-ului i-a mai fost adăugat un cont activ de Twitter @edukidro şi un grup de fani pe Facebook http://z8.ro/FanEdukidro
.

Despre Totel

www.seobugz.com este un proiect personal, dezvoltat de Razvan Girmacea
http://edukid.ro

mail@razvangirmacea.com