FEMININE INTROSPECTION - Ce înseamnă cu adevărat pentru tine a fi femeie?

BUCURESTI - 20 decembrie 2019

Comunicat tip General in Arta & Entertainment, Monden / Lifestyle, Social

FEMININE INTROSPECTION este o noua colecție de accesorii de păr Maria Felea . Este diferită, prin abordare, prin design și mai ales prin dorința artistei de a face din creația sa un sprijin real destinat femeilor pentru a-și exprima frumusețea interioară și feminitatea.

FEMININE INTROSPECTION

FEMININE INTROSPECTION

 Accesoriile pe care le creez sunt menite a fi o dovadă, un simbol al călătoriei tale interioare, un memento constant să te întorci mereu la tine, să te iubești, să te accepți, să fii blândă cu tine, dar și un mod de a-ți exprima frumusețea interioară și feminitatea.  

Maria Felea

CE ÎNSEAMNĂ CU ADEVĂRAT PENTRU TINE A FI FEMEIE?

Și mă refer dincolo de stereotipurile culturale și concepțiile greșite cărora, în cea mai mare măsură, poate nici nu le dai atenție. Vreau să te îndrepți spre partea ta interioară și să-ți găsești sinele tău crud, gol, profund. De acolo vreau să răspunzi la întrebare, din interior.

Prin colecția ”FEMININE INTROSPECTION” vreau să te susțin în conexiunea cu acea parte a ta, în exprimarea ei. Este o invitație să analizezi cum te percepi tu, ca femeie, și ce înseamnă asta pentru tine cu adevărat. Este modul în care exprimi acest lucru fidel felului tău de a fi?

Aceasta este o invitație de a-ți aminti de tine și de a te exprima, de a exprima sinele tău feminin, cel din spatele concepțiilor greșite, temerilor și al expresiilor de sine trăite pe jumătate.

Ele sunt create folosind linii curgătoare și materiale delicate care exprimă o parte din felul în care eu simt feminitatea. Folosesc materiale precum catifeaua și voal vintage ca să te îmbrățișeze delicat în călătoria ta. Vintage deoarece trecutul nostru și al strămoșilor noștri este o parte din călătoria ta și cred că pentru a ne exprima în mod autentic, trebuie să facem pace și să ne îmbrățișăm trecutul. 

Aceasta poveste nu este despre obiecte, este despre iubire, descoperire de sine și exprimare. 

Le trimit către tine cu dragoste, speranță și o întrebare pe care să ți-o pui: Pentru mine, ce simbolizează? Și depinde de tine să pui în ele propria ta energie feminină cu visele și speranțele, amintirile, puterea și vulnerabilitatea ta. 

Maria Felea

-------------------------------------------------

Accesoriile pot fi comandate pe site-ul Maria Felea


Toud a creat noua identitate vizuală a brand-ului Maria Felea și a coordonat procesul de reconstrucție a strategiei de brand.  Toud este o agenţie de marketing şi design internaţională, cu o abordare diferită, cu o echipă premiată, cu focus pe obiective şi cu obsesie pentru lucrurile făcute impecabil. Toud - noi te ajutăm să îţi spui povestea.