Principiile Trading Line sunt: Profesionalism, Calitate si Flexibilitate.

Galati - 13 ianuarie 2009

Comunicat tip General in IT&C

Trading Line - Provider de produse, servicii si consultanta IT

Principiile Trading Line sunt: Profesionalism, Calitate si Flexibilitate.

Dorim sa va facem cunoscut faptul ca suntem prezenti din 05.01.2009 intr-un nou punct de lucru in Galati, iar personalul nostru specializat va sta la dispozitie pentru orice produse, informatii si probleme din domeniul IT, de Luni pana Vineri intre orele 09.00 - 18.00, iar Sambata intre orele 10.00 - 14.00.

Profesionistii nostri au o experienta de peste 7 ani in domeniul serviciilor IT, participa periodic la seminarii si cursuri din diverse arii ale domeniului IT pentru a fi mereu in pas cu tendintele pietei si pentru a va oferi cele mai sigure si performante solutii. Oferim servicii de consultanta, analiza, proiectare, implementare si administrare pentru retele de calculatoare si servere pe platforme Microsoft si Linux, sisteme de calcul diverse si alte solutii la cerere, ce vor fi perfect adaptate necesitatilor dumneavoastra.

“In ultimul an ne-am specializat pe externalizare de servicii IT, iar in prezent avem in portofoliu clienti din diverse domenii de activitate: proiectare, productie, contabilitate, distributie, etc. Noi credem ca in urma crizei care afecteaza si va afecta in continuare tara noastra, externalizarea serviciilor IT este o solutie de bun augur pentru multe IMM-uri, care sunt nevoite sa reduca din cheltuieli”, a declarat Daniel Iulian, Project Manager al Trading Line.

De asemenea, oferim suport tehnic online gratuit in limita disponibilitatii personalului, pentru clientii din afara Galatiului. Clientii din Galati sunt asteptati la noul punct de lucru.

Despre Trading Line SRL

Despre Trading Line
Trading Line activeaza pe piata IT din zona de sud-est a romaniei din anul 2007. Datorita competentelor personalului Trading Line, ne putem mandri cu parteneriate solide cu principalii importatori de tehnica de calcul din tara, si recunoasterea producatorilor din intreaga lume. Incepand cu anul 2008 suntem IBM Business Partner, Lenovo Business Partner, Cisco Partner, Acer Connect Partner si ne vom stradui ca aceasta lista sa creasca in continuare.

Trading Line - Provider de produse, servicii si consultanta IT
Adresa: Strada Lozoveni nr. 231, Galati
Email: office@tradingline.ro
Fax: 0336-815.193
Web: www.tradingline.ro

office@tradingline.ro