Vrei sa-ti iasa din prima?

Galati - 3 iunie 2009

Comunicat tip General in IT&C

Trading Line SRL, prin intermediul magazinului virtual SellPC.ro, lanseaza campania nationala 'Vrei sa-ti iasa din prima?', la care participa produsele Nikon.

Vrei sa-ti iasa din prima?

'Calitatea aparatelor foto Nikon este incontestabila. De aceea, prin parteneriatul cu Nikon, lansam in Romania campania: “Vrei sa-ti iasa din prima?“, prin care oferim gratuit tuturor clientilor care achizitioneaza modelele participante la promotie un card de memorie SDHC de 4GB sau 8GB, si TRANSPORT GRATUIT IN TOATA TARA ! Va asteptam pe www.SellPC.ro pentru a vedea ce modele intra in aceasta campanie. Campania se desfasoara pe toata perioada lunii Iunie 2009, si este valabila in limita stocului disponibil. Astfel, oriunde te-ai afla in tara, poti achizitiona produsele Nikon la preturi competitive, la care adaugam un card suficient de mare pentru stocarea fotografiilor gratuit, si nu sunteti nevoiti sa platiti transportul pentru a intra in posesia aparatului si al cadoului.', a declarat Daniel Iulian, Project Manager al Trading Line si SellPC.ro

Despre Trading Line SRL

Despre SellPC.ro
SellPC.ro - eMagazinul tau de IT - a luat nastere datorita tendintei de transfer de pe piata IT de retail catre sectorul retail online. Trading Line isi doreste astfel sa devina un jucator cunoscut pe aceasta piata si sa ofere produse si servicii de buna calitate. Vom incerca sa introducem idei noi in acest domeniu si sa fim apreciati de catre clientii si partenerii nostri. Incepand cu anul 2008 suntem IBM Business Partner, Lenovo Business Partner, Cisco Partner, Acer Connect Partner, Nikon Partner, Seagate Partner si ne vom stradui ca aceasta lista sa creasca in continuare.

SellPC.ro - eMagazinul tau de IT
Adresa: Strada Lozoveni nr. 231, Galati
Email: RelatiiClienti@sellpc.ro
Fax: 0336-815.193