CURS EVALUATOR COMPETENTE PROFESIONALE

BUCURESTI - 5 septembrie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Educatie / Cultura

Training and Teaching Center organizeaza cursul de EVALUATOR DE COMPETENTE PROFESIONALE in perioada 22-23 septembrie

Acest curs este destinat persoanelor care doresc sa devina evaluatori si sa coordoneze intregul proces de evaluare.  Pachetul de training pune accentul pe dezvoltarea capacitatilor si deprinderilor de evaluare si inregistrare a rezultatelor evaluarii, astfel incat relatia evaluator-candidat sa devina una constructiva.Evaluatorul trebuie sa fie capabil sa conduca un centru de evaluare, fiind responsabil de reusita procesului de evaluare. Evaluatorul explica si detaliaza candidatului, la cerere, continutul si prevederile standardului ocupational, ajutandu-l sa-si evalueze propria performanta profesionala. In cazul evaluatorilor care au certificare si pentru verificarea externa a procesului de evaluare, acestia pot verifica si performantele altor centre de evaluare din acelasi domeniu.

Competente vizate La finalul cursului, participantii vor dobandi si dezvolta competente cu privire la:Planificarea si organizarea evaluariiInregistrarea si raportarea rezultatelor evaluariiEfectuarea evaluarii Elaborarea instrumentelor de evaluare Analizarea informatiilor si luarea deciziei privind competentaVerificarea interna a proceselor de evaluare Verificarea externa a proceselor de evaluare

Cunostinte si abilitati La sfasitul cursului, participantii:

Despre Training&Teaching Center SRL

TTC este o companie privată specializată în furnizarea de servicii de formare profesională. Astfel, va oferim la cele mai înalte standarde de profesionalism şi calitate, servicii de consultanţă şi formare în dezvoltare personală, de grup, instituţională şi management de programe.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/trainingteaching-center-srl/curs-evaluator-competente-profesionale