Curs Formator-Inscrieri pe ultima suta de metri!

BUCURESTI - 14 noiembrie 2011

Comunicat tip Produse / Servicii in Educatie / Cultura

SC TRAIINING & TEACHING CENTER SRL organizeaza la Bucuresti curs de Formator, acreditat CNFPA, in perioada 9-11 decembrie 2011.

Cursul se adreseaza tuturor persoanelor cu studii superioare care activeaza in domeniul formarii profesionale fiind recomandat pentru profesori, invatatori, educatori, managerii departamentelor de Resurse umane, specialisti in Resurse umane, lectorii interni ai organizatiilor, reprezentanti ai autoritatilor publice locale, membri ONG. sau care doresc o alternativa in cariera si care sunt interesate sa transmita si altora, in mod organizat si avizat, din experienta dobandita in domeniul in care profeseaza.

Acest curs se bazeaza, in principal, pe activitati practice si pune accent pe comunicare, pe activitati interactive cu membrii echipei de curs. Cursul de Formator oferit de TTC se diferentiaza de toate celelalte prin:

* EFICIENTA    * INTERACTIVITATE SPORITA    * METODE INOVATOARE DE PREDARE    * IMPLICARE SI DARUIRE DIN PARTEA       TRAINERILOR    * ATMOSFERA PROPICE INVATARII

La finalul cursului, participantii vor dobandi si dezvolta competente cu privire la:

-Pregatirea formarii

-Realizarea activitatilor de formare

-Evaluarea participantilor la formare

-Aplicarea metodelor si tehnicilor speciale de formare

-Marketing-ul formarii

-Proiectarea programelor de formare

-Organizarea programelor si stagiilor de formare

-Evaluarea, revizuirea si asigurarea calitatii programelor si stagiilor de formare

 

Despre Training&Teaching Center SRL

TTC este o companie privată specializată în furnizarea de servicii de formare profesională. Astfel, va oferim la cele mai înalte standarde de profesionalism şi calitate, servicii de consultanţă şi formare în dezvoltare personală, de grup, instituţională şi management de programe. Dorim sa venim in intampinarea d-voastra cu un pachet complet de servicii de formare profesionala, astfel incat diploma obtinuta sa constituie o reala sansa la integrarea pe piata fortei de munca. Trainerii nostri sunt bine pregatiti, avand o vasta experienta in lucrul cu adultii. Ceea ce ne diferentiaza de alte companii de profil este in primul rand calitatea servicilor oferite, prin implicarea echipei noastre si suportul pe care il oferim participantilor inca din momentul inscrierii si pana la momentul inmanarii certificatului final.