Super - Oferte de Vacanta Insula Evia (Grecia)

Sibiu - 24 iulie 2014

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle, Media / Publicitate, Turism

Live site

Tramp Travel , agentie de turism touroperatoare, cu o experienta de 10 ani pe piata turistica din Romania va propune o noua destinatie de vacanta pentru vara 2014 – Insula Evia (statiunea Pefki).

Insula Evia este a doua insula ca marime a Greciei, dupa Insula Creta. Statiunea Pefki este situata in nordul insulei Evia si este recomandata celor care doresc o vacanta linistita. Peisajul pitoresc - o combinatie inedita intre albastrul – tourquoise al marii, relieful muntos cu paduri bogate si culorile vii ale vegetatiei mediteraneene dau insulei un farmec aparte. Plaja este cu pietricele mici, amenajata, iar apa marii este foarte curata. Ospitalitatea localnicilor, apele linistite si limpezi ale Marii Egee, frumusetea naturii si autenticitatea zonei sunt ingredientele unei vacante de neuitat in insula Evia!

Turistii care aleg Insula Evia ca destinatie de vacanta pot opta fie pentru transport cu autocarul (plecari cu autocarul in fiecare vineri din urmatoarele orase: Cluj Napoca, Turda, Alba Iulia, Aiud, Deva, Sebes, Tg Mures, Baia Mare, Satu Mare, Oradea, Arad, Timisoara, Sibiu, Brasov, Ploiesti, Campina, Bucuresti), fie pentru transport cu autoturismul propriu.

Din Insula Evia se pot face excursii optionale de neuitat, cu ar fi : Excursie la Atena,  Excursie la Delfi, Manastirile de la Meteora, Croaziera la Insula Skiathos, Turul Insulei Evia cu vizita la Manastirea Sf Ioan Rusul si la Manastirea Sf Cuvios David, Baile Termale de la Edipsos sau Seara Greceasca. La aprox 10 km distanta de Pefki se afla orasul Istia unde in fiecare luni se organizeaza un targ local (de unde turistii pot cumpara direct de la localnici fructe, masline, ulei de masline, peste proaspat si alte produse traditionale).

Unitatile de cazare din oferta Tramp Travel pentru statiunea Pefki sunt de vile 3* in regim self-catering (autogospodarire) sau hoteluri 3* cu mic dejun sau demipensiune incluse.

Tarifele promotionale pornesc de la 119 EUR/pers si includ transport cu autocarul Romania – Grecia – Romania si 7 nopti de cazare (loc in camera DBL) fara masa la studio-uri 3* in statiunea Pefki (Vila Santis / Vila Sofia / Vila Alexandra).

Pentru ofertele detaliate, va invitam sa contactati agentia Tramp Travel la urmatoarele date de contact :

 

TRAMP TRAVEL

www.tramptravel.ro

Adresa : Sibiu, Bd Victoriei 17

Tel : 0269 296 630

Mobil : 0756 081 716

E-mail : office@tramptravel.ro

Facebook : www.facebook.com/tramptravelromania