Vacante la Disneyland Paris - o Destinatie Magica, Acum cu 20% mai ieftina

BUCURESTI - 5 august 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle, Turism, Farmaceutic

Bucuresti, 5 aug 2013 – Travel Solutions, agentie de turism prezenta de zece ani pe piata de profil romaneasca, ofera in perioada 5 august – 16 septembrie 2013, un discount de 20% la programele turistice din Parcul Disneyland Paris.

oferte disneyland

oferte disneyland

“Cererea tot mai mare de vacante la Disneyland Paris, ne-a facut sa acordam o atentie deosebita acestei destinatii si sa cream oferte personalizate. In primul semestru a anului 2013, volumul vanzarilor  pe aceasta destinatie a crescut cu 25% fata de perioada similara a anului trecut. Tot mai multi parinti fac aceasta bucurie copiilor lor.  In general astfel de vacante sunt preferate de persoane cu venituri medii cuprinse intre 2000 si 2500 euro,  varste cuprinse intre 35 si 45 ani, familisti, cu unul sau doi copii pana in 12 ani” , a spus  Angelo Constantinescu, directorul agentiei. El a adaugat ca un pachet de servicii care include  3 nopti cazare si biletul de intrare in parcul Disneyland, porneste de la 352 euro/pers . Exista si variante de pachete pentru doua nopti , iar pretul acestora porneste de la 255 euro/pers. Recomand aceste pachete, care includ si biletele de intare in parc, pentru ca aduc economii la bugetul vacantei. Consilierii nostri recomanda oricum varianta cea mai potrivita pentru fiecare familie,  deoarece cunosc foarte bine acest produs  si  au vizitat de mai multe ori Parcul Disneyland .”, spune oficialul companiei.

Despre TRAVEL SOLUTIONS

Travel Solutions este prezenta pe piata romaneasca de profil din anul 2003 si are ca principala activitate turismul de business. Agentia este specializata si in organizarea de evenimente si teambuildinguri. Colaboreaza cu furnizori de servicii de calitate si pune accentul pe suportul permanent acordat clientilor, pe anticiparea nevoilor acestora , precum si pe reducerea costurilor.

Incepand din 2011 si-a extins activitatea si catre persoanele fizice. Agentia si-a propus sa ofere servicii cat mai personalizate – „Pentru fiecare vacanta potrivita!”. Atentia agentiei este indreptata catre asteptarile turistilor.Raspunsul la solicitari include mai multe variante la alegere si se urmaresc in detaliu toate aspectele calatoriei. In primul semestru al acestui an, numarul clientilor persoane fizice a crescut cu 28%, ceea ce a dus la cresterea cifrei de afaceri cu 12% fata de perioada similara a anului trecut.

Agentia este localizata in Bucuresti , iar detalii suplimentare despre oferte puteti gasi pe site-ul oficial : www.travelsolutions.ro, sau la telefonul 0211 311 20 10.