Hotel Snagov Club, premiat în cadrul competiției internaționale Luxury Travel Guide - Europe Awards 2017

BUCURESTI - 2 noiembrie 2016

Comunicat tip General in Turism

Hotel Snagov Club a fost premiat “Luxury Hotel & SPA of the Year in Romania” în cadrul Luxury Travel Guide - Europe Awards 2017.

Hotel Snagov Club, Luxury Hotel & SPA of the Year

Hotel Snagov Club, Luxury Hotel & SPA of the Year

 Suntem onorați de distincția primită, care încununează un an excepțional din punct de vedere al rezultatelor înregistrate. Prezența alături de hoteluri emblematice din întreaga lume este o confirmare a calității serviciilor premium oferite clienților noștri. 

Marius Sucală, General Manager

Hotel Snagov Club , hotelul de lux aflat la 25 minute de București, a primit distincția “Luxury Hotel & SPA of the Year in Romania” în cadrul Luxury Travel Guide - Europe Awards 2017, competiție care premiază anual excelența în domeniul turismului de pe întregul continent.

“Suntem onorați de distincția primită, care încununează un an excepțional din punct de vedere al rezultatelor înregistrate. Prezența alături de hoteluri emblematice din întreaga lume este o confirmare a calității serviciilor premium oferite clienților noștri”, a subliniat Marius Sucală, General Manager al Hotel Snagov Club.

Juriul, format din experți de renume în domeniul ospitalității, ia în considerare în evaluarea unui hotel elemente precum inovația și designul, camerele și facilitățile oferite, nivelul gastronomic, excelența serviciilor, abordarea tehnologică, dezvoltarea sustenabilă și localizarea.

În cadrul Hotel Snagov Club clienții vor regăsi un resort clasificat la 5 stele, restaurant cu trei saloane și grădină, pavilion pe lac, ponton, centru spa cu piscină exterioară și interioară încălzită, saună, salon de jocuri și minigolf, acvitități ce îl poziționează a fi o destinație ideală atât pentru evenimente private, cât și pentru evenimente corporate.

Pentru mai multe informații despre Hotel Snagov Club, vă invităm să accesați site-ul www.snagovclub.ro și Facebook.com/SnagovClub.

 

Despre Hotel Snagov Club

Hotel Snagov Club este unul dintre cele mai apreciate resorturi de 5 stele aflate în apropierea Bucureștiului, fiind considerat o oază de relaxare la cele mai înalte standarde de confort și calitate, în inima Rezervației Naturale a Lacului Snagov. Drept dovadă stau Certificările de Excelență acordate de Booking.com și TripAdvisor, alături de distincțiile “TripAdvisor Travelers’ Choice” obținute pe parcursul ultimilor trei ani. Pentru anul 2016, Hotel Snagov Club estimează o creștere de 19% a cifrei de afaceri, comparativ cu 15% în 2015.

 

Pentru întrebări suplimentare, vă rugăm să contactați:

Mihai Dumitru
Coordonator Marketing & PR Travelads
Email: contact@travelads.ro
Telefon: (+40) 723 660 330

Despre TravelAds

Travelads. Conectăm oamenii cu cele mai faine experiențe. Adresare omnichannel prin marketing integrat în industria ospitalității.