Triplanet.ro - bilete Wizzair cu plata in numerar sau prin transfer bancar

BUCURESTI - 20 octombrie 2011

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Monden / Lifestyle, Turism

Din 20 Octombrie 2011, biletele de avion ale companiei low-cost Wizzair rezervate online pe www.Triplanet.ro pot fi achitate ulterior in numerar la sediul agentiei de turism TravelMaker din Bucuresti sau prin transfer bancar.

Triplanet.ro

Triplanet.ro

 Ne propunem sa imbunatatim continuu sistemul de rezervari online de pe Triplanet.ro si sa venim mereu cu ceva nou si util pentru clientii nostri 

Laura Gadea - Director Agentie

Avand in vedere multiplele solicitari venite din partea clientilor care isi doresc achitarea pachetelor de vacanta sau a biletelor de avion de pe www.Triplanet.ro fara a fi obligati la plata online cu un card bancar, TravelMaker a dezvoltat si implementat in premiera pe piata din Romania, o solutie tehnnica ce permite rezervarea online a biletelor de avion pe compania low-cost Wizzair cu plata ulterioara in numerar la sediul agentiei sau prin transfer bancar din orice cont deschis la orice banca din tara.

Sistemul functioneaza atat pentru rezervarea biletelor de avion cat si a pachetelor de tip city break ce includ zborul cu Wizzair din Bucuresti, Timisoara, Cluj-Napoca sau Targu Mures catre  destinatii precum Paris, Londra, Roma, Barcelona, Venetia sau Milano. Toate preturile afisate pe Triplanet.ro sunt 100% reale si extrase automat din sistemele de rezervari ale companiilor aeriene si hotelurilor.

Rezervarile sunt valabile 24 ore iar acest serviciu nu implica plata unei taxe suplimentare. 

Despre TravelMaker

TravelMaker este o companie de turism infiintata in 2005 cu sediul in Bucuresti. Detine licenta de turism de la infiintare si este membra ANAT - Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism din Romania si IATA - International Air Transport Association.