220 de cursuri online (e-Training) pentru managementul proiectelor. O solutie rapida, comoda si accesibila.

BUCURESTI - 15 septembrie 2009

Comunicat tip General in Afaceri

Trilex a lansat in parteneriat cu Skillsoft, seria de cursuri online (e-training) care va ofera acces rapid la diverse informatii de interes din managementul proiectelor, business analysis, Microsoft Project si Six Sigma.

Trilex, prin cele 220 de cursurile online (e-Training) completeaza oferta specializata deja existenta, de cursuri cu instructor, oferind companiilor si persoanelor interesate un evantai complet de intrumente de instruire in managementul proiectelor / programelor / portofoliilor, business analysis, Microsoft Project sau Six Sigma.

Cursurile online (e-Training) reprezinta o solutie alternativa rapida si accesibila la lectii, module sau cursuri online. Folosind doar browserul de Internet aveti acces imediat la zeci si sute de titluri de interes in managementul proiectelor. Aveti flexibilitatea sa alegeti cand sa parcurgeti aceste lectii online, de la servici sau de acasa, cand doriti si cum doriti.

Cursurile online (e-Training) sunt de o calitate deosebita, fiind prezentate in limba engleza, cu un continut dinamic, atractiv, prezentand concepte, teste si simulari pentru fixarea mai buna a informatiilor.

In plus, la un curs online (e-Training) puteti revedea pe parcursul a trei luni ori de cate ori doriti continutul acestuia, pentru a clarifica sau reimprospata informatiile daca credeti ca le-ati uitat.

SkillSoft (listat la bursa - Nasdaq: SKIL), este unul din liderii de piata pentru solutii de e-learning pentru companiile multinationale, pentru guverne, universitati si companii mici si mijlocii din intreaga lume. Skillsoft prin produsele si serviciile sale, permite companiilor sa-si maximizeze performanta de afaceri prin pregatirea capitalului uman folosind o combinatie de e-learning, resurse online, tehnologii flexibile pentru pregatire profesionala la distanta (online) si servicii de suport educational. Programele de training sunt special proiectate pentru companiile care doresc sa-si maximizeze rezultatele din bugetul de training investit.

Trilex, ca partener SkillSoft ofera clientilor sai acces la experienta, stabilitate si suport specializat pentru parcurgerea cursurilor online.

Pentru a consulta catalogul complet de cursuri online (e-Training) vizitati www.trilex.ro