Trilex Consulting devine R.E.P. (Registered Education Provider) al Project Management Institute

BUCURESTI - 6 martie 2008

Comunicat tip General in Afaceri

Project Management Institute (PMI) a acordat companiei Trilex statutul de Registered Education Provider (R.E.P.). Programul de training Trilex: Project Management - Fundamente a fost evaluat si aprobat de catre PMI (Project Management Institute) ca fiind in concordanta cu standardele de calitate si profesionalism ale acestei institutii. Project Management Institute este autoritatea internationala in domeniul managementului de proiect iar calitatea de R.E.P. este o recunoastere in sine a valorii si contributiei adusa de Trilex la dezvoltarea managementului de proiect pe plan national.

Trilex, devenind PMI Registered Education Provider, a obtinut recunoasterea oficiala a calitatii programelor sale si a inaltului profesionalism al trainerilor sai. Construind pe experienta a peste 1500 persoane pregatite in domeniul managementului de proiect, Trilex isi asuma un efort continuu de a mentine si creste calitatea actuala a trainingurilor din oferta sa. De asemenea, Trilex va continua inovatia in oferta de programe de specializare de pe piata locala, asa cum a facut-o in 2007 prin trainingul Business Analysis ( Analiza si Managementul Cerintelor in Proiecte).

Statutul de R.E.P. permite companiei Trilex sa acorde cursantilor sai de la trainingul Project Management - Fundamente diplome de participare recunoscute la nivel international si PDUs (Professional Development Units). Acest training este util atat Project Managerilor certificati PMP - pentru mentinerea acestei certificari, cat si persoanelor ce doresc sa obtina acest titlu – in scopul sustinerii examenul de certificare.