Fotografiaza Pulberea de stele!

BUCURESTI - 20 septembrie 2007

Comunicat tip General in Educatie / Cultura

Metropotam si editura Tritonic propun un concurs inedit, care incurajeaza lectura intr-o forma neconventionala. Participantii sunt invitati sa citeasca romanul “Pulbere de stele”, scris de Neil Gaiman, si sa faca fotografii pornind de la ceea ce le inspira cartea.


Concursul provoaca imaginatia si se refera, de fapt, la reprezentarea subiectiva a unei carti in mintea fiecaruia dintre noi si la o lectura dinamica. Cum ne imaginam personajele, cum vedem intamplarile, ce ne inspira, de ce ne aduce aminte o carte?

Perioada de desfasurare a concursului este 13 septembrie – 15 octombrie, iar etapele sunt urmatoarele: inscrierea participantilor, trimiterea fotografiilor si punerea acestora intr-o galerie foto speciala pe www.metropotam.ro, votul publicului si premierea castigatorilor.

Castigatorii vor fi alesi prin vot si vor primi premii din partea editurii Tritonic si Metropotam. Cele mai votate fotografii vor putea fi vazute incepand cu 19 octombrie in clubul Green Hours din Bucuresti.

Detalii despre concurs la www.metropotam.ro

Romanul “Pulbere de stele” se poate cumpara, cu o reducere de 20%, de pe www.tritonic.ro


Despre Metropotam:
Metropotam este o revista online actualizata zi de zi cu articole despre evenimente, locuri si intamplari din Bucuresti, recomandari, recenzii sau interviuri. Va asteptam pe la noi
www.metropotam.roDespre Tritonic Grup Editorial

După un deceniu si ceva de la infiintare, Tritonic propune publicului din Romania şi din strainatate peste o suta de titluri pe an. Oferta noastra este structurata in mari colectii: Premium, LIT, Europa Mea, arta, comunicare / media, sociologie, psihologie, instrumente de lucru, medicina, literatura, scolară, biblioteca de istorie, studii de securitate, sens, proza, ghiduri de calatorie si totul despre
Şi nu uitati: \'CITITUL NU DAUNEAZA SANATATII\
Persoana de contact:
Cristina Foarfa
0721.267.607
cristina@metropotam.ro
pr@tritonic.ro