Poze Trofeu

  • Internetics 2009, festivalul cu cel mai disputat trofeu din online-ul românesc

    Poza: Internetics 2009, festivalul cu cel mai disputat trofeu din online-ul românesc

  • premiu

    Poza: CATENA - Premiul SUPERBRANDS ROMÂNIA 2017/2018 „Brands Kingdom: 100 Years and Centuries Ahead” Pentru a treia oară consecutiv CATENA a fost recompensată cu prestigiosul trofeu al Galei SUPERBRANDS

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata pozelor care se refera la subiectul trofeu.

Aceasta zona va concentra cele mai noi poze referitoare la trofeu. Pozele pe tema trofeu cuprinse in aceasta sectiune sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul trofeu, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la trofeu, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la trofeu.