Manuela Manolache a lansat cel de-al doilea album in Italia

BUCURESTI - 3 iulie 2009

Comunicat tip General in Arta & Entertainment

De curand, Manuela Manolache a lansat in Italia cel de-al doilea album, ca solista a binecunoscutei orchestre I Diamanti. Dupa 'Musica all’italiana', albumul de debut scos pe piata in anul 2008, acum a venit urmarea fireasca: albumul 'Sule alli della... musica'.

Actualul material discografic contine nu mai putin de 16 piese foarte diferite, de la cha-cha, mambo, fox si pana la twist, polka si tango! Acest lucru demonstreaza ca Manuela, care (desi a cunoscut succesul in Italia, inainte chiar de a fi cunoscuta in tara sa natala) nu uita o clipa ca este romanca, poate aborda o multitudine de genuri muzicale, cu aceeasi usurinta.

Piesele sunt compuse de Roberto Tomassi, Luciano Turci, Joe Iozzo, Giuseppe Zaghini. Aranjamentul apartine lui Luca Bongiorni, Paolo Domeniconi si Luca Milani. Masterizarea si mixajul au fost realizate in studioul Sky Sound Studio di Bellaria (din Rimini, Italia).

Manuela a inregistrat pentru acest nou album alaturi de: Franco Trivellato (voce), Paolo Montebelli (clape, chitara, voce), Maurizio Montanari (bass), Giorgio Giungi (saxofon si clarinet), Federico Lappa (percutie).

Compus si realizat in timp record (in lunile aprilie si mai ale anului in curs), produsul a fost lansat la inceputul lunii iunie. Evenimentul de lansare a constat intr-un concert cu mare priza la public, urmat de o petrecere data de casa de discuri Bernardi Records in cinstea artistilor si colaboratorilor care si-au adus aportul la realizarea acestui material. Petrecerea s-a tinut intr-un club la moda de langa Cesena, numit 'Fifty Five'.

Despre album, Manuela spune: 'Personal, il consider perfect din punct de vedere orchestral, cat si al continutului pieselor. Melodiile se potrivesc foarte bine cu textele. Ma gandesc de multe ori ca, prinsi in cotidian, uitam sa dam importanta sufletului, sentimentelor. Am devenit materialisti si am uitat ca e uman sa avem sentimente, dar mai ales sa le exprimam. Publicul a primit acest nou produs muzical nesteptat de bine, ceea ce nu poate decat sa ma faca mandra si fericita!'.

Urmeaza o vara plina de concerte pentru Manuela si orchestra I Diamanti, concerte care au drept scop principal promovarea la nivel national al albumului nou lansat. Primele evenimente de acest gen vor avea loc sambata, 4 iulie, langa Verona, si duminica, 5 iulie, in vecinatatea orasului Venetia.

Despre TRUE CONSULT

TRUE CONSULT este o companie de consultanta in relatii publice, mass-media, imagine si evenimente infiintata in 2003. Echipa TRUE CONSULT este compusa din consilieri independenti, specializati in relatii publice, cu o vasta experienţă in domeniul relatiilor publice.
Raluca DOROBANTU
0723/520551
contact@trueconsult.com.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/true-consult/manuela-manolache-a-lansat-cel-de-al-doilea-album-in-italia