PREMIILE INDUSTRIEI DE NUNTI – ROMANIA 2009 – PRIMA EDITIE

BUCURESTI - 26 octombrie 2009

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle

VINO IN COMPETITIA PROFESIONISTILOR!


Organizator: True Consult. Un eveniment sustinut de Academia de Nunti.

Pentru prima data in Romania, PREMIILE INDUSTRIEI DE NUNTI vor rasplati excelenta profesionistilor din domeniul nuntilor, intr-un eveniment plin de stralucire: Gala Decernarii Premiilor Industriei de Nunti! Prin decernarea acestor trofee, organizatorii evenimentului isi propun sa ofere recunoasterea oficiala tuturor celor care isi dedica intreaga munca si creativitate dezvoltarii domeniului nuntilor.

Nuntile zilelor noastre stau la granita dintre petrecere, spectacol si parada de moda. Ca o consecinta a evolutiei spectaculoase a pietei nuntilor, cuplurile au devenit mai pretentioase, si preferintele lor din ce in ce mai sofisticate. Astfel, piata de gen din Romania a fost influentata in mod direct si accelerat, in ultimii ani, de tendintele pietei internationale in materie de planificare si organizare a unei nunti. Cresterea pretentiilor si necesitatilor mirilor a atras dupa sine cresterea calitatii serviciilor si produselor oferite de firmele prestatoare in domeniu.

Prima editie a PREMIILOR INDUSTRIEI DE NUNTI se va desfasura sub semnul unei competitii a calitatii si frumosului, competitie la care sunt invitati sa participe furnizori de servicii si produse din domeniul nuntilor, grupati in 17 categorii: agentii de organizare nunti, decoratiuni de nunta, decoratiuni florale pentru nunta, accesorii de nunta (marturii, invitatii etc), fotografi de nunta, cameramani de nunta, DJ/formatii/trupe, torturi de nunta, make-up, hair-style, rochii de mireasa/rochii de seara, accesorii mireasa, bijuterii/verighete, vestimentatie ginere, locatii de nunta, luna de miere (agentii de turism), momente speciale (artificii, fantani, statui de gheata). La acestea se vor adauga trei categorii speciale: Premiul Special al Juriului, Premiul de Popularitate si Premiul Special al Mirilor.

Juriul va fi alcatuit din specialisti in domeniul nuntilor, reprezentanti mass-media de specialitate, stilisti, designeri, etc. Fiecare nominalizat al unei categorii va beneficia de voturi atat din partea juriului specializat, cat si din partea publicului larg. Astfel, la realizarea punctajului final vor contribui in proportie de 50% punctelele acordate de juriul de specialitate si in proportie de 50% voturile publicului (constituit din cupluri de miri).

Castigatori vor fi desemnati participantii cu punctajul cel mai mare din cadrul fiecarei categorii. Acestia vor fi recompensati cu premii de excelenta in domeniul lor de activitate. De asemenea, castigatorii vor beneficia de un pachet de promovare pentru un an de zile (pagina dedicata pentru firma, campanie de newsletter pe o perioada de un an catre o baza de date de mii de vizitatori, promovare prin intermediul partenerilor media ai evenimentului, banner pe site-ul evenimentului) si vor fi inscrisi automat in cursa pentru premiile de excelenta din 2010.

Afla cum poti participa si tu la cel mai important eveniment de specialitate al anului accesand site-ul oficial al evenimentului www.premiileindustriedenunti.ro.

Pentru inscrieri, trimiteti o solicitare pe adresa inscriere@premiileindustrieidenunti.ro sau sunati la telefoanele 0723/520551, 0735/156688. De asemenea, puteti sa completati si sa trimiteti formularul de pe site-ul www.premiileindustrieidenunti.ro.

INSCRIE-TE IN COMPETITIA PROFESIONISTILOR SI DEMONSTREAZA CA ESTI CEL MAI BUN!

(c) copyright 2009 Premiile Industriei de Nunti

Despre TRUE CONSULT

TRUE CONSULT este o companie de consultanta in relatii publice, mass-media, imagine si evenimente infiintata in 2003. Echipa TRUE CONSULT este compusa din consilieri independenti, specializati in relatii publice, cu o vasta experienţă in domeniu.
Raluca DOROBANTU
Managing Director
0723/520551
contact@trueconsult.com.ro