Cursurile de formare profesională – avantaj în carieră

Locul desfasurarii: Romania

Organizator: Proiect ContaPlus

Cursurile de formare profesională – avantaj în carieră

Proiect ContaPlus, marcă înregistrată a TSI Consultanţă & Training, organizează în perioada 12 – 28 septembrie cursuri de formare profesională pentru adulţi, autorizate A.N.C. – Agenţia Naţională de Calificare.  Cursurile se vor desfăşura în locaţii precum Bucureşti, Cluj-Napoca, Timişoara şi Braşov.

Cursurile de formare profesională oferite de Proiect ContaPlus se adresează cu precădere persoanelor interesate de performanţă profesională şi dezvoltarea abilităţilor de management şi coordonare. Tematica abordată în cadrul acestor cursuri îmbină elemente teoretice cu exemple practice şi studii de caz din domeniile de interes ale participanţilor. La finalul cursurilor se elibereaza o diplomă de participare şi un certificat de absolvire autorizat A.N.C. şi recunoscut de Ministerul Muncii, Familiei, Protecţiei Sociale şi Persoanelor Vârstnice şi Ministerul Educaţiei Naţionale.

Printre cursurile lunii septembrie se numără:

• Scrierea proiectelor europene 2014 – 2020: 12-14 septembrie, 19-21 septembrie şi 26-28 septembrie;
  • Protecţia informaţiilor în mediul de afaceri: 19-21 septembrie;
  • Evaluator proiecte: 19-21 septembrie şi 26-28 septembrie;
  • Legislaţia muncii: 19-21 septembrie;
  • Guvernanţă corporativă şi managementul riscului în sectorul public: 19-21 septembrie;
  • Managementul Proiectelor. Privire specială asupra contractelor de lucrări şi FIDIC: 26-28 septembrie.

Înscrierile la curs se realizează prin completarea unui formular disponibil pe www.proiect-contaplus.ro sau în dreptul fiecărui curs în parte.

Despre Proiect ContaPlus

Proiect ContaPlus® reprezintă brandul sub care TSI Consultanţă & Training, furnizor de formare profesională acreditat A.N.C. şi-a creat un renume pe piaţa de profil din România, fiind în prezent unul dintre cei trei lideri în domeniu datorită noutăţii tematicilor abordate în cadrul cursurilor şi profesionalismului lectorilor săi. Societatea a fost fondată în februarie 2006 ca furnizor de formare profesională, editură şi firmă de consultanţă economico-juridică.

Din 2006 şi până în prezent, Proiect ContaPlus®, în calitate de furnizor de formare profesională, a organizat peste 900 de sesiuni de pregătire atât pentru mediul public, cât şi pentru mediul privat, la care au participat peste 20.000 de cursanţi.

Despre TTINI SMART IDEAS SRL

Proiect ContaPlus® reprezinta brandul sub care TSI Consultanta & Training, furnizor de formare profesionala acreditat A.N.C. (Autoritatea Nationala pentru Calificari, fosta C.N.F.P.A.), si-a creat un renume pe piata de profil din Romania, fiind in prezent unul dintre cei trei lider in domeniu datorita noutatii tematicilor abordate in cadrul cursurilor si profesionalismului lectorilor sai.

Confirmare pana la data: 12 septembrie 2014

Participare: Taxa de participare