TÜV Rheinland Romania organizeaza Conferinta Nationala "Parteneriate de durata prin servicii de calitate"

BUCURESTI - 16 iulie 2013

Comunicat tip Administrativ / Management in Afaceri, Industrie, Tehnologie

TUV Rheinland Romania are onoarea sa va invite la Conferinta Nationala anuala, eveniment ce se va desfasura in perioada 26-27 septembrie 2013, la Complexul hotelier EDEN*** din statiunea Predeal si care marcheaza 15 ani de prezenta in Romania a reprezentantei TUV Rheinland.

TÜV Rheinland Romania organizeaza Conferinta Nationala

Stimati parteneri,

Conferinta din acest an se doreste a fi un eveniment dedicat clientilor nostri, timpul alocat acestora fiind considerabil mai mare decat in anii precedenti. În centrul atentiei se vor afla prezentari sustinute de catre invitati, care vor expune punctele lor de vedere referitoare la serviciile prestate de catre compania noastra, beneficiile obtinute in urma implementarii si certificarii unor sisteme sau studii de caz.

Data limita pentru transmiterea taloanelor completate este 31 august 2013, pentru a putea garanta disponibilitatea locurilor de cazare.

TUV Rheinland Romania va emite diplome de participare la acest eveniment. In plus, cei prezenti vor primi un card personalizat, cu ajutorul caruia vor putea beneficia, în anul 2014, de reduceri de la 5% pana la 20% fata de pretul de catalog pentru unele programe de formare oferite de TUV Rheinland Romania - Training, Dezvoltare Procese si Personal. Detaliile sunt fi afisate pe site-ul nostru, la sectiunea Evenimente.

In speranta ca acest eveniment se ridica la nivelul exigentelor Dvs., asteptam cu deosebita placere confirmarea prezentei Dvs., asigurandu-va de intreaga noastra consideratie.

Cu stima,

Adrian Frantiu

Director General

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/tuv-rheinland-romania/tuev-rheinland-romania-organizeaza-conferinta-nationala-parteneriate-de-durata-prin-servicii-de-calitate