TUV Rheinland acorda prima Certificare ECO HOTEL in Romania

Constanta - 16 iunie 2009

Comunicat tip General in Turism

TUV RHEINLAND ROMANIA SRL, cel mai puternic Organism de Certificare din Romania, va lansa in data de 24 iunie 2009, la Hotel Vega Mamaia un nou serviciu, unic in Romania, ECO HOTEL MANAGEMENT SYSTEM.

TUV Rheinland acorda prima Certificare ECO HOTEL in Romania

TUV RHEINLAND ROMANIA SRL, cel mai puternic organism de certificare din Romania, va lansa in data de 24 iunie 2009, la Hotel Vega Mamaia un nou serviciu, unic in Romania, ECO HOTEL MANAGEMENT SYSTEM..

Acest sistem de management se adreseaza tuturor unitatilor hoteliere si a fost conceput pentru a ajuta aceste organizatii sa-si reduca impactul asupra mediului inconjurator prin prisma activitatii pe care o desfasoara.

Hotelul Vega ***** din Mamaia are privilegiul sa fie primul hotel din Romania care se aliniaza acestui standard european. De aceea avem onoarea sa legam evenimentul de lansare a acestui serviciu cu certificarea acestui hotel, care intr-un cadru festiv, va primi certificatele ce atesta functionarea sistemului de management in activitatea lor hoteliera.

Acest standard exclusivist aduce un plus de valoare hotelului si atesta faptul ca se aliniaza la cerintele europene de protectie a mediului, atat de mult vehiculate si scoase in evidenta in ultima perioada.

In contextul campaniei de promovare a Romaniei pe plan international si mai ales European, Romania, the land of choice, suntem convinsi ca prin acest nou serviciu putem aduce un plus de valoare hotelurilor din Romania, sigla ECO Hotel reprezentand garantia celor mai bune servicii hoteliere, la nivel european, in deplina armonie cu natura.

Pentru mai multe informatii in legatura cu acest serviciu, pentru a ne cunoaste si pentru a afla parerea primilor beneficiar ai acestui serviciu va invitam sa participati la evenimentul din data de 24 iunie 2009, hotel Vega, Mamaia.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/tuv-rheinland-romania/tuv-rheinland-acorda-prima-certificare-eco-hotel-in-romania