Magic Fotbal. Doar Fotbal!

Locul desfasurarii: Sala Nicolae Dobrin a Federatiei Romane de Fotbal.

Organizator: TVR Media

Magic Fotbal. Doar Fotbal!

Acum exista programul suporterilor nationalei de fotbal: MAGIC FOTBAL!
Din 15 decembrie la toate chioscurile de ziare.
O revista, o serie de meciuri fabuloase - pe dvd si o emisiune in direct.
Doar fotbal!
Producator TVR MEDIA, cu suportul Federatiei Romane de Fotbal.

MAGIC FOTBAL va fi lansat printr-o conferinta de presa care va avea loc joi, 11 decembrie, de la ora 12, in sala Nicolae Dobrin a Federatiei Romane de Fotbal, cu participarea celor care au facut istorie: Cornel Dinu, Nicolae Lupescu, Lita Dumitru, Rica Raducanu, Bogdan Stelea, Miodrag Belodedici, Daniel Prodan, Florin Prunea.

Primul numar si primul meci distribuit prin dvd-ul atasat revistei – L-AM INFRUNTAT PE PELE! – meciul Brazilia vs Romania, CM 1970, Mexic.

MAGIC FOTBAL este un fel de jurnal. Contine amintiri tulburatoare si povesti despre succes ale fotbalistilor romani - cele mai frumoase meciuri de fotbal jucate de nationala Romaniei din 1970 si pana azi. Revista este ilustrata cu fotografii document.

SPONOSOR – RAIFFESEN BANK
PARTENERI MEDIA: TVR, Libertatea, Compact

“Suntem un partener pe termen lung pentru cei peste 2 milioane de clienti ai nostri, iar fotbalul este pentru cei mai multi dintre ei sportul cel mai indragit; vrem sa impartasim impreuna bucuria de a revedea si a retrai momentele de referinta din fotbalul romanesc, iar emisiunea realizata de TVR, Magic Fotbal chiar asta isi propune”, a spus Razvan Munteanu, vicepresedinte Raiffeisen Bank.
Raiffeisen Bank este sponsor oficial al Echipei Nationale de Fotbal incepand cu anul 2008 si a semnat cu Federatia Romana de Fotbal (FRF) un contract pe trei ani.
Raiffeisen Bank ofera o gama completa de servicii si produse de calitate pentru persoane fizice, IMM-uri si companii mari. Banca are peste 2 milioane de clienti de retail (dintre care peste 120.000 IMM-uri) si peste 4.400 clienti corporatii mari si medii.

Cristina Enescu
Marketing & PR TVR Media

Despre TVR MEDIA S.R.L.

TVR Media este o casă de producţie editorială înfiinţată in 2003 prin asocierea Televiziunii Române cu grupul RTC. Televiziunea Română deţine 55% din acţiuni, iar RTC 45%.
Având ca obiectiv iniţial valorificarea arhivei de imagini a TVR, în cei aproape doi ani de funcţionare TVR Media a lansat pe caseta audio, video, CD sau DVD peste 50 de produse. După lansarea în domeniul muzical, prin producerea albumului trupei VH2 “Daca n-ai iubi”, TVR Media reprezintă un punct de atracţie pentru mulţi artişti importanţi.
TVR Media se află între primele 10 case de producţie şi distribuţie de filme din România ca volum de vânzări şi are o cotă de 10% din piaţa video din ţară.

Participare: Intrare libera