Comunicate Uniunea Nationala a Patronatului Roman

Compania Uniunea Nationala a Patronatului Roman a emis 53 comunicate de presa

 • BUCURESTI - 11 iunie 2008

  EBC ÔÇô Confederatia Constructorilor Europeni, in colaborare cu Uniunea Nationala a Patronatului Roman, membra a acestei confederatii, va organiza, pentru prima data intr-o tara est-europeana, ÔÇťCongresul Annual al EBCÔÇŁ, la Bucuresti, pe 20 Iunie.
  EBC ( European Builders Confederation ) este cea mai importanta organizatie patronala din Europa, care reprezinta interesele organizatiilor nationale ale IMM-urilor din sectorul constructilor.
      comunicatul de presa

 • BUCURESTI - 29 septembrie 2006

  Uniunea Na┼úional─â a Patronatului Rom├ón ├«mpreun─â cu Uniunea European─â a ├Äntreprinderilor Mici ┼či Mijlocii ÔÇô SME UNION a Partidului Popular European, va organiza ├«n data de 7 octombrie 2006, Conferin┼úa Interna┼úional─â cu tema ÔÇ×Rom├ónia, nou stat membru al Uniunii Europene. C├ót de preg─âtit este mediul de afaceri?ÔÇŁ.    comunicatul de presa

 • BUCURESTI - 14 martie 2006

  UNIUNEA NA┼óIONAL─é A PATRONATULUI ROM├éN impreuna cu SOCIETATEA PENTRU BETON ┼×I PREFABRICATE DIN ROM├éNIA si CASA DE ECONOMII ┼×I CONSEMNA┼óIUNI    comunicatul de presa

 • COMUNICAT DE PRES─é

  BUCURESTI - 3 noiembrie 2005  UNPR susţine pachetul legislativ propus de Ministerul Sănătăţii


  Uniunea Na┼úional─â a Patronatului Rom├ón sus┼úine ini┼úiativa Ministerului S─ân─ât─â┼úii de a propune un pachet de legi privind reforma din domeniul s─ân─ât─â┼úii ┼či asigur─ârilor sociale. ├Än ideea asigur─ârii unor servicii medicale ┼či de asisten┼ú─â social─â de o mai bun─â calitate, asocia┼úiile de profil din UNPR sunt de acord cu majoritatea prevederilor din legile supuse dezbaterii publice.
      comunicatul de presa

 • ├Äncetarea acordului cu FMI va duce la sc─âderea investi┼úiilor str─âine

  BUCURESTI - 2 noiembrie 2005

  Uniunea Na┼úional─â a Patronatului Rom├ón consider─â c─â ├«ncetarea acordului cu Fondul Monetar Interna┼úional va afecta credibilitatea Rom├óniei ├«n fa┼úa institu┼úiilor interna┼úionale ┼či va duce la sc─âderea investi┼úiilor str─âine ├«n ┼úara noastr─â.

      comunicatul de presa

 • UNPR cere modificarea Programului Na┼úional Antis─âr─âcie 2006-2008

  BUCURESTI - 1 noiembrie 2005  Uniunea Na┼úional─â a Patronatului Rom├ón cere Ministerului Muncii Solidarit─â┼úii Sociale ┼či Familiei modificarea imediat─â a ÔÇ×Planului na┼úional antis─âr─âcie pe perioada 2006-2008ÔÇť prin propunerea unor m─âsuri sociale active de ocupare a for┼úei de munc─â.

      comunicatul de presa