A INCEPUT T-FESTIVAL! Vino alaturi de noi pe 9 Mai sa sarbatorim Ziua Transportatorilor si intre 9 si 11 mai 2014 la cel mai mare festival al industriei de transport din Europa de Est - "T-Festival" !

BUCURESTI - 9 mai 2014

Comunicat tip Produse / Servicii in Auto, Monden / Lifestyle, Logistica/Transport

UNTRR si IRU organizeaza la Jucu, judetul Cluj, cea de a doua editie a T-Festival Movement through Music, Trucks & Bikes – o excelenta ocazie pentru a dezvolta noi parteneriate de business intr-un mediu relaxat cu participare internationala, in timp ce ne bucuram de spectacole de muzica live.

Misiunea UNTRR este de a demonstra dedicarea si angajamentul profesionistilor din transportul rutier in a servi economia si societatea, precum si schimbul de informatii, know-how-ul si expertiza intre industrie si partenerii UNTRR la toate nivelurile. Avem placerea de a invita operatorii de transport si conducatorii auto sa participe la T-Festival ca o mare oportunitate de a dezvolta noi contacte de afaceri si parteneriate intr-un mediu international de distractie in timp ce ne bucuram de spectacole de muzica live de la legendarul T -REX, celebrul cantaret roman Stefan Banica Jr. si multe altele.

Festivalul reprezinta o buna oportunitate ca, intr-un cadru mai putin conventional, sa se lege noi colaborari in industria de transport si in cea moto. Sub umbrela T-Festival se intrunesc cei mai importanti producatori de camioane si semiremorci, cei mai activi dealeri si importatori de motociclete si echipamente, si pasionati de camioane si motociclete din Europa de Sud Est.

U.N.T.R.R promoveaza pentru prima data in Romania, ziua de 9 Mai ca zi a tuturor Transportatorilor. U.N.T.R.R, organizatie profesionala si patronala care apara si promoveaza interesele transportatorilor rutieri, a ales ziua de 9 mai deoarece este ziua in care in calendarul ortodox se praznuieste Sfantul Mucenic Cristofor – Patronul Transportatorilor si al Calatoriilor.

De asemenea, vor fi premiate “Cel mai frumos camion” si “Cea mai frumoasa motocicleta".

U.N.T.R.R si i.R.U organizeaza, pe data de 9 mai, pentru prima data intalnirea Top 100 companii de transport din industria romaneasca si ne-ar face o deosebita placere sa va avem alaturi.

Veti putea participa la evenimente B2B, unde vom dezvalui aplicatia pilot TRaNSPaRK mobil conceputa pentru a ajuta operatorii de transport si conducatorii auto sa localizeze si selecteze zonele de parcare de pe drum, in mai mult de 40 de tari din intreaga lume.

T-Festivalul va cuprinde, de asemenea, workshop-ul  ECOeffect pe data de 9 mai, sustinut de institutul de formare UNTRR, acreditat de academia iRU, pentru a prezenta angajamentul industriei in dezvoltarea durabila si angajamentul de a reduce emisiile de CO2 cu 30% pana in 2030. atelierul de lucru se va axa pe beneficiile consolidarii profitabilitatii companiilor de transport si pe angajamentul in ceea ce priveste responsabilitatea sociala corporativa in conducerea ecologica.

De asemenea, Ecoeffect Test Drive va oferi, celor care doresc sa invete cele mai recente tehnici privind conducerea ecologica si cele mai bune practici, cum ar fi anticipare, comportament si practica, pentru  imbunatatirea "eco-scor", prin reducerea consumului de combustibil si a emisiilor de CO2, in timp ce se invata cum poate fi folosit sistemul de formare ECOeffect (SETRE) pentru a monitoriza performanta soferului.

In cele din urma, nu veti dori sa ratati parada celor mai frumoase camioane si motociclete care are loc sambata, 10 mai. Va asteptam pentru un week-end de neuitat!

Biletele pentru T-Festival sunt disponibile online pe: www.biletoo.ro, www.blt.ro, www.bilet.ro, www.bilete.ro, www.iabilet.ro, www.myticket.ro si www.eventim.ro, in reteaua librariilor adevarul si Eminescu, magazinele Flanco, oficiile Postei Romane, magazinele inmedio semnalizate Bilete.ro, iar cei din Bucuresti pot sa isi achizitioneze bilete pentru T-Festival si din magazinul Biletoo din Unirea Shopping Center (parter), de la Hard Rock Cafe sau de la Palatul National al Copiilor.

Pentru mai multe informatii, accesati www.t-festival.ro

Despre Uniunea Nationala a Transportatorilor Rutieri din Romania

UNTRR - Uniunea Naţională a Transportatorilor Rutieri din România (UNTRR) este o organizaţie profesională şi patronală neguvernamentală, independentă, apolitică, fondată în 1990 pe principii democratice, care promovează şi apără interesele transportatorilor rutieri pe plan intern şi internaţional, înregistrând de la înfiinţare până în prezent peste 13.000 de membri - operatori care efectuează transporturi interne şi internaţionale de marfă şi persoane.
UNTRR este membru activ al Uniunii Internaţionale a Transporturilor Rutiere (IRU) în Preşedinţia Executivă şi în Consiliile de Transport Marfă şi Persoane ale IRU.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/uniunea-nationala-a-transportatorilor-rutieri-din-romania/a-inceput-t-festival-vino-alaturi-de-noi-pe-9-mai-sa-sarbatorim-ziua-transportatorilor-si-intre-9-si-11-mai-2014-la-cel-mai-mare-festival-al-industriei-de-transport-din-europa-de-est-t-festival