Promotii sonore pe Elefant.ro o data cu lansarea sectiunilor de muzica si film

BUCURESTI - 5 aprilie 2012

Comunicat tip General in Arta & Entertainment, Educatie / Cultura, Retail

Elefant.ro , cea mai mare librărie online din România, si-a extins portofoliul de produse prin lansarea noilor sectiuni de muzica si film.

Cinefili sau pasionati de muzica buna, clientii Elefant.ro au la dispozitie peste 7.500 de albume muzicale si peste 2.500 de filme si documentare din portofoliul celor mai mari case de discuri autohtone sau internationale. Printre acestea se numara Universal Music, EMI, Virgin Records, Warner Bros, Cat Music, ProVideo, Odeon Film, Deutsche Gramophon si alte 700 de case de discuri reunite intr-un singur loc.

Oferta disponibila este pregatita pentru fanii fiecarui gen, indiferent de preferinte, de la jazz la dance, chill out sau rock si este completata de numeroase DVD-uri inregistrate din timpul concertelor live sustinute de U2, Gotan Project, Queen, Nirvana, Bon Jovi, Andre Rieu sau Rihanna. Pe langa CD-uri si DVD-uri, colectionarii vor putea gasi albumele unor nume precum Metallica sau Leonard Cohen pe suport de vinil. Sectiunea de film, pe langa varietatea genurilor atinse, include peste 200 de filme romanesti si reuneste o colectie impresionanta de seriale,  documentare si filme de desene animate.

Experienta shopping-ului online, versiunea 2.0

Noile sectiuni inaugurate aduc si noi functii pentru servirea unui maxim de confort in experienta de cumparaturi online: piesele pot fi ascultate in avanpremiera timp de 30 de secunde, gratuit, iar filmele sunt insotite de trailere, ambele functii fiind semnalizate pe coperta produsului. Prin aceeasi modalitate pot fi consultate, de asemenea, si primele 20 de pagini ale cartilor disponibile pe Elefant.ro, prin optiunea „Citeste”.

Peste 1000 de compact discuri de la 4,99 lei si 9,99 lei

Lansarea noilor sectiuni de muzica si film este insotita de promotiile nelipsite cu care cumparatorii de carte de pe Elefant.ro s-au obisnuti deja. Peste 1000 de CD-uri pot fi comandate la preturi de 4,99 lei sau 9,99 lei, iar promotiile de film ating reduceri de pana la 62%.

In plus, fiecare comanda de muzica efectuata pana la 20 martie va beneficia de un cadou: un CD de muzica clasica, in limita stocului disponibil.

Comanda cu un singur click

Lansarea sectiunilor de muzica si film are loc la o saptamana de la implementarea in premiera in Romania a celei mai simple metode de comanda online, comanda cu un singur click, un model folosit de AppleStore si Amazon. Clienţii Elefant.ro pot comanda acum mai sigur şi mai uşor orice produs din oferta vastă disponibilă pe site-ul librăriei: peste 48.000 de cărţi, eBooks, muzică, filme, eReadere şi tablete.

Dezvoltarea portofoliului de produse şi creştere semnificativă estimată pentru 2012

In anul 2011, Elefant.ro a înregistrat o cifră de afaceri de peste 1 milion de euro, iar estimările companiei pentru anul curent se ridică la 2,5 milioane euro exclusiv online. Creşterea este aproximată în urma completării portofoliului de produse cu gama media şi carte străină. De asemenea, Elefant.ro derulează de la începutul anului curent un parteneriat de exclusivitate cu reţeaua Kaufland pentru difuzarea de carte. Pentru acest parteneriat se estimează circa 1 milion de euro în cifra de afaceri pe 2012.

Lansarea noilor sectiuni vine pe fondul unei creşteri de peste 70% a comenzilor înregistrate de Elefant.ro comparativ cu începutul anului anterior.

Despre ELEFANT ONLINE S.A.

Despre Elefant.ro
Elefant.ro este cea mai mare librărie online de pe piaţa din România. Inaugurată în 17 iunie 2010, graţie unei finanţări din partea fondului de investiţii Greenlight Invest, site-ul se bucură de sute de mii de vizitatori unici lunar. Promoţiile zilnice, cupoanele de reduceri şi programul de fidelitate au adus clienţilor Elefant.ro cărţile cu cele mai bune preţuri din România. Pe Elefant.ro comenzile sunt livrate în 24 de ore în orice loc din ţară şi în 3 ore în Bucureşti, prin serviciile oferite de Fan Curier.
Din noiembrie 2010, blogul literar BookMag – secţiune a Elefant.ro - a cunoscut o creştere spectaculoasă, transmiţând online cele mai importante evenimente editoriale din România. De asemenea, Elefant.ro preia, în exclusivitate în România, materiale furnizate de serviciul New York Times Syndicate şi ai căror autori sunt scriitori celebri în lumea întreagă: Paulo Coelho, Umberto Eco, Javier Marias. La BookMag colaborează cu recenzii şi alte materiale nume cunoscute ale culturii româneşti, cum ar fi: criticii literari Costi Rogozanu şi Bogdan-Alexandru Stanescu, psihologii Aurora Liiceanu, Florin Tudose, Cristian Andrei, jurnalistele Cristina Bazavan şi Oana Dusmanescu, scriitorii Daniela Zeca-Buzura, Mircea Oprita, Liviu Radu, Danut Ungureanu sau Alexandra Rusu.

Taguri: lansaremuzicafilmeelefant.ropromotii
Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/universal-online-promotion/promotii-sonore-pe-elefant-ro-o-data-cu-lansarea-sectiunilor-de-muzica-si-film