[16 APR] ALIX PEREZ & CALVERTRON @ MIDI CLUJ

Locul desfasurarii: CLUB MIDI

Organizator: Unusual Suspects

[16 APR] ALIX PEREZ & CALVERTRON @ MIDI CLUJ

UNUSUAL SUSPECTS si SILF HUNTERS prezinta: SAMBATA 16 APRILIE 2011 ora 23:00 CLUB MIDI (str.Berariei 6) , Cluj-Napoca -THE SOUNDCLASH-Unusual Suspects si SILF Hunters prezinta un eveniment care are scopul de a aduce unitate si toleranta stilistica in scena de muzica electronica romaneasca.Astfel 2 dintre cei mai respectati artisti ai scenei britanice isi vor reprezenta stilurile de-a lungul unei nopti care se anunta a fi memorabila.ALIX PEREZ[Shogun Audio, UK]www.myspace.com/djrenhuBIODJ REN mixeaza de la inceputului anului 2000, fiind una din cele mai apreciate dj-ite din Ungaria.Sustinuta de o tehnica perfectionista si o colectie imensa de viniluri, Ren reprezinta o varietate de ramuri ale drum&bass-ului, abordarea dinamica facand deliciul publicului.In 2004 a devenit rezidenta a radioului Torespont , din 2009 are propria emisiune la Tilos Radio (Jungle Book), cel mai apreciat radio independent din Ungaria.A aparut pe scena alaturi de multe nume consacrate, talentul sau fiind remarcat de Dj Storm , Flight si MC Deeizm , alaturi de care mixeaza des in showurile “Feline” .Este membra a Junglistic Sistaz, organizatie internationala a dj/ mc -itelor de drum&bass si se afla in colaborare cu MC Tina si AnonimTM. PLANET HELL & MEGA MISHAN[SILF Hunters]http://soundcloud.com/planet-hellwww.facebook.com/profile.php?id=100000990924674BIOS.I.L.F. Hunters este un crew format din Paul Opris aka Planet Hell si Alex Misan aka Mega-Mishan in 2008. Crew-ul si-a inceput activitatea prin organizarea seriei de party-uri "Is It Wrong To Be Strong?" si apoi, in 2010 a seriei "Absent Lovers". Alex Misan aka Mega-Mishan este mai nou in meseria de DJ, si-a inceput activitatea odata cu "Is It Wrong To Be Strong"Paul Opris aka Planet Hell (aka Xsub) este membru fondator al formatiilor Godmode (voce si chitara) si Narkoma (desfiintata), initiator al seriei de party-uri "Urban Discipline", a colaborat ca scratch dj cu Guerrillas si AltarPRET BILET - 15 RON INAINTE DE 00:00; 25 RON DUPA 00:00!Club MIDI ClujCLUBUL NR.28 IN LUME! (DJ MAG 2010)- Capacitate 1200 persoane - Soundsystem Funktion One - 25 proiectoare + visuals de ultima generatie - Aer conditionat - Garderoba - Atitudine pozitiva , NO VIOLENCE, NO POGO! www.clubmidi.ro

Despre UNUSUAL SUSPECTS MEDIA

Unusual Suspects