DiversMarket.ro - Furnizorul tau #1 de echipamente electrice

BUCURESTI - 28 aprilie 2021

Comunicat tip Produse / Servicii in Tehnologie

Un magazin online de materiale electrice poate fi solutia ideala atunci cand se cauta un furnizor de incredere, care sa ajute misiunea refacerii, reconditionarii sau reparatiilor la nivelul instalatiilor electrice.

diversmarket.ro

diversmarket.ro

Solutia perfecta pentru a gasi toate materialele electrice necesare intr-o locuinta sau la locul de munca este reprezentata de magazinul online Diversmarket.ro.  Producatori cu renume mondial in ceea ce priveste materialele electrice pot fi regasiti in oferta platformei exclusiv online, pentru ca orice necesar al instalatiilor electrice sa fie dus la indeplinire la cele mai inalte standarde.

Elmark este un astfel de brand, ale carui produse se regasesc in oferta. Inca de la inceput, acestia au format un parteneriat puternic cu Elmark, o companie cu aproximativ 20 de ani vechime in domeniul comertului cu echipamente electrice si componente aferente, precum si becuri led de prima clasa. Categoriile de produse oferite sunt dispuse pentru a acoperi orice necesar - de la prize, intrerupatoare si aparataj divers, pana la sigurante, panouri si tablouri electrice sau corpuri de iluminat.

De asemenea, DiversMarket mai pune la dispozitie si aparataj ultraterminal, cofrete, copex si tuburi de PVC, sigurante automate si de asemenea cleme de legatura. La acestea se adauga surse de iluminat, doze, stabilizatoare si multe altele. Diversitatea acestora scoate in evidenta faptul ca Diversmmarket.ro este un magazin de profil ce tine cont de necesitati din sfera electrica, pentru remediere, modernizare, pentru buna functionare a unui sistem de genul.

Catalogul destinat liniei industriale are in vedere produse de automatizare, precum dispozitive AAR, de masura si control, sigurante automate, limitator de cursa, etc. Nu sunt omise nici echipamentele organizatoare pentru santier sau copexuri si tuburi PVC.

Daca gasirea spoturilor era o problema, DiversMarket o inlatura prin spoturile pentru tavan fals, pereti sau pardoseala, de la producatori precum Elmark, Eglo sau Klausen.

Sunt disponibile de asemenea si corpuri de exterior, corpuri pentru baie, bucatarie sau camera copiilor si chiar stalpi si pitici de gradina ori veioze, ca variante alternative de iluminat.

In mod constant, DiversMarket isi contureaza lista de optiuni cu branduri celebre. Partenerii lor sunt nume mari cu recunoastere pe piata de profil, internationala, printre care Elmark, Comtec, Schneider, Schrack si multi altii care intregesc o lista a celor care ofera calitate si rezistenta, branduri ce si-au castigat increderea publicului prin ceea ce ofera.

Pentru ca este vorba despre un site care este atent si tine la colaborarea fructuoasa cu multumitii sai clienti, DiversMarket vine si cu oferte speciale de pret la anumite sectiuni de produse si seturi de articole electrice, ideale pentru amenajari si instalatii energetice. Dupa insusi numele magazinului online, este vorba despre o piata cu oferte diversificate in domeniul echipamentelor electrice, pentru toate nevoile si pentru toate buzunarele. DiversMarket asigura si pune la indemana completarea instalatiilor referitoare la energia electrica din spatiul de trai tocmai prin calitatea si multitudinea de produse expuse pe site.

A repara sau interveni asupra unui sistem electric este in momentul de fata mult mai usor, avand la distanta unui click acces la un sistem eficient de comanda si livrare al materialelor electrice.