6 Gadgeturi care îți vor ușura viața la volan

BUCURESTI - 15 septembrie 2021

Comunicat tip Produse / Servicii in Tehnologie

Cei care își petrec zilnic cea mai mare parte a timpului la volanul mașinii trebuie să fie mereu pregătiți pentru tot felul de situații și probleme care pot apărea exact atunci când se așteaptă mai puțin.

Magazin-non-stop.ro

Magazin-non-stop.ro

Condusul unei mașini este ceva plăcut, relaxant pentru mulți, dar poate deveni istovitor chiar și pentru cei mai experimentați șoferi când sunt nevoiți să stea ore în șir în trafic. Dacă și tu trebuie să petreci mult timp la volan, asigură-te că nu pleci la drum fără câteva gadgeturi esențiale care îți vor îmbunătăți experiența condusului.

Iată câteva dintre ele:

Suport pentru telefon/tabletă/GPS

Acest gadget te va ajuta să folosești în siguranță orice dispozitiv electronic, astfel încât să te poți concentra pe condus. Suporturile universale pot fi din plastic, cauciuc sau pe bază de magnet și se pot monta în poziția dorită pe bord sau la gurile de ventilație. Sunt ajustabile, adică le poți folosi pentru modele diferite de telefoane și tablete.

Fie că îl vei folosi pentru a-ți mări siguranța la volan sau în scopuri de entertainment, un suport telefon auto cu siguranță va fi util în mașina ta. Îl poți comanda de pe magazin-non-stop.ro.

Cameră video auto

O cameră auto instalată pe bord sau pe oglinda retrovizoare îți oferă un grad ridicat de siguranță în cazul evenimentelor nefericite. De exemplu, dacă ești implicat într-un accident, iar cel vinovat nu își recunoaște greșeala, vei avea la dispoziție o înregistrare care poate dovedi adevărul. Mai mult decât atât, o cameră instalată la vedere îți poate proteja mașina de acte de vandalism sau violență din trafic.

Sistem de navigație

Sistemul de navigație GPS este esențial dacă faci drumuri dese în scop de afaceri sau dacă transporți mărfuri în toată țara și în străinătate. În special în cazul în care conduci o mașină de generație veche, cel mai probabil îți lipsește un sistem de navigație bun inclus. Dacă nu ai deja un astfel de gadget, nu ezita să începi căutările cât mai repede. Acestea sunt mici device-uri care se potrivesc cu designul celor mai multe interioare și care vor fi de folos și în perioada de vară, când pleci în călătorii cu familia sau cu prietenii. Chiar dacă majoritatea oamenilor preferă acum să folosească smartphone-ul în astfel de situații, de cele mai multe ori, este recomandat să protejezi bateria acestuia. Un sistem GPS te va asista la bine și la greu în drumurile tale.

Oglindă pentru unghiul mort

Un gadget auto ce nu trebuie să lipsească din mașina ta. În timp ce mașinile moderne au deja funcții de alertă pentru unghiul mort, cele mai vechi sau la prețuri mai reduse încă au aceasta lipsă. Evită accidentele cauzate de unghiul mort, montând mini-oglinzi pe retrovizoarele din stânga și din dreapta.n Oglinda pentru unghiul mort este unul dintre cele mai utile gadgeturi auto.

Purificator aer auto 

La fel ca purificatoarele de aer pentru locuințe, purificatorul de aer pentru mașină este un produs care se poate dovedi foarte util, în special pentru fumători. El asigură curățarea aerului din habitaclu într-un interval cuprins între 3 și 10 minute și funcționează pe baza unui proces de reciclare a fluxului de aer. Se pot curăța 60 metri cubi de aer pe oră, iar instalarea aparatului este foarte ușoară.

Alarmă anti-adormire la volan

Reprezintă un dispozitiv extrem de util și eficient în prevenirea accidentelor când mergi cu mașina multe ore în șir, fără întrerupere. Acest gadget este special conceput pentru a te avertiza atunci când ești pe cale să ațipești. Alarma anti-adormire este dotată cu un senzor electronic de poziție și se poartă pe deget. Când senzorul detectează cea mai mică pierdere a concentrării șoferului, aproximativ cu cinci minute înainte ca el/ea să adoarmă, începe să sune și astfel, producerea unui accident cumplit este evitată.

Aceste 6 gadgeturi auto îți vor permite să te concentrezi mai mult pe experiența condusului, bucurându-te de fiecare moment la volan. În același timp vor spori și siguranța mașinii tale. Vizitează Magazin-non-stop.ro, pentru mai multe gadgeturi și accesorii utile pentru mașina ta!