Martisoarele handmade de la Pami, noile preferate in 2022

BUCURESTI - 18 ianuarie 2022

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle

Obisnuiti cu noi si noi lansari de modele in ceea ce priveste martisoarele, multi se asteapta ca in anul 2022, luna martie, sa ii surprinda cu ceva cu totul deosebit la acest capitol. Clasicele martisoare cu prindere in ac de gamalie nu mai atrag ca altadata, desi raman in continuare o alegere clasica.

Pami.ro

Pami.ro

Cel putin parintii se orienteaza catre alegeri mai sigure pentru copiii lor, dupa martisoare usor de atasat, precum brosele, sau chiar mai simplu de atat: de purtat la maini, precum bratarile. Desigur ca nu este singura categorie care vizeaza astfel de martisoare. Acestea sunt preferate astazi cu mic, cu mare, fiind o alegere frecventa.

Brose si bratari tip martisor, cu drag de la Pami

Unii vor gandi ca totusi deja sunt pe piata astfel de produse: martisoare sub forma de brose si bratari. Diferenta o face insa faptul ca cele de la Pami sunt handmade, create cu pasiune si pricepere de maini dibace. Rezultatul consta in martisoare elegante, unice.

Un avantaj pentru cei care vor opta pentru bratari este faptul ca indiferent ce vor alege vor merge la sigur in ceea ce priveste marimea. Aceasta este reglabila, deci nu pot da gres cu o marime prea mare sau prea mica.

Martisoarele bratara Pami sunt deosebite prin atentia acordata fiecarui detaliu in stadiul de confectionare. Oricine pune accent pe astfel de amanunte nu va fi dezamagit deci. Inspirate de magia primaverii, orice bratara si brosa disponibila in acest magazin online aduce cu sine sentimente de bucurie, de reinoire.

Un avantaj al bratarilor este faptul ca sunt sclipitoare, viu colorate, vesele. Datorita materialelor inalt calitative  - metale si textile - pe care le au la baza, acestea pot fi purtate nu doar 1 Martie, ci si restul anului. Sunt usor de adaptat in tinute si, desi sunt minimaliste, acestea dau un aer cu totul special acestora.

Nici briosele nu sunt mai prejos. Acestea se intrec prin detalii la fel de avantajoase, atragatoare. Vin in ambalaje captivante, au un design sclipitor, au o greutate optima. Inspirate de venirea primaverii, acestea exprima la randul lor sentimente de bucurie, de prospetime. Oricine poate da bucuria mai departe cu ajutorului astfel de martisor special.

Cine alege sa sarbatoreasca primavara cu astfel de martisoare deosebite de la Pami stie ca merge la sigur. 

Bineinteles, un astfel de martisor exprima apreciere, iubire, atentie, grija. Nu este o alegere facuta la repezeala, ci una gandita, in care a fost pus suflet. Simplul fapt ca sunt altceva, realizate handmade este un semn in acest sens. Departe deci de a fi o alegere comuna, bratarile si brosele Pami fac un Martie mai frumos pentru cei care le primesc.

Dornici sa urati persoanelor speciale din viata voastra o Primavara frumoasa asa cum se cuvine? Pentru ca o astfel de sarcina nu poate fi amanata pentru ultima suta de metri, accesati site-ul www.pami.ro si alegeti martisoarele preferate.