5000 de vizitatori unici pentru www.urbaNNews.ro la doar 3 luni de la lansare

BUCURESTI - 6 septembrie 2007

Comunicat tip General in Afaceri

www.urbaNNews.ro a inregistrat ieri recordul de vizitatori acesta ridicandu-se conform google analytics la 5400.

5000 de vizitatori unici pentru www.urbaNNews.ro la doar 3 luni de la lansare

UrbaNNews se adreseaza unui vizitator de nisa care este interesat de mediul financiar online si se informeaza in permanenta despre aceasta piata.
Avem peste 70 000 de vizitatori / lunar din care 75% sunt vizitatori care se intorc pe siteul nostru ceea ce demonstreaza ca vizitatorul gaseste informatia de care are nevoie si o cauta pe www.urbaNNews.ro

Ce puteti citi pe www.urbaNNews.ro:

- “Lista teparilor online” – este lista cu cei impotriva carora exista hotarari judecatoresti si deja este notoriu faptul ca este riscant sa faci afaceri cu acestia. Este o masura de preventie care vine in ajutorul mediului de afaceri din Romania.
- Stiri Interne – sunt culese zi de zi stirile cele mai interesante si care sunt de interes pentru nisa reprezentata de UrbaNNews.
- Stiri Externe – reprezinta informatia actualizata a stirilor financiare de peste hotare.
- Clasamentul fraudelor – este un clasament al fraudelor din Romania unde isi poate adduce aportul chiar vizitatorul – adaugand noi “tepari”.
- Seria Mecanismele Fraudei – sunt o serie de articole scrise de specialisti in domeniu, fiind foarte utile si reprezentand sfaturi de care ar trebui sa tina cont orice antreprenor pentru a se feri de asemenea cazuri de reale fraude. Sunt prezentate, de asemenea si studii de caz fiind disecate fiecare in parte.
- Forum – oricine poate comenta anumite stiri sau poate propune topicuri de discutie.
- Interviul saptamanii – este sustinut de o personalitate in domeniu si sunt puse in discutie problemele reale cu care se confrunta antreprenorii .
- Parerea Specialistului – este sustinut de unul din specialistii din diferite domenii de activitate, reprezentand un punct de reper in discutiile cu viitori clienti.
- “Raporteaza o frauda” – oricine isi poate sustine punctul de vedere in ceea ce priveste o frauda sau un caz cu care s-a confruntat. Vizitatorul poate beneficia de consultanta in problema lui din partea reprezentantilor Urban si Asociatii.
- “Reclama un smecher de sosea” – ne-am confruntat deseori cu indivizi care ne-au incomodat si chiar jignit in trafic. Acesta e singurul loc unde se pot reclama aceste lucruri!
- Concurs – comentariile cele mai interesante sunt premiate zilnic cu 100 ron.
- Serviciu online de asistenta a debitorilor – oricine doreste poate obtine asistenta in problemele pe care le intampina.
- Club membri – cei care sunt membrii UrbaNNews au multiple beneficii si reduceri la serviciul de recuperare debite al partenerului Urban si Asociatii.
- “Reclama abuzul unui colector” – avand in vedere parteneriatul cu Urban si Asociatii, aceasta sectiune vine in intampinarea celor care doresc sa reclame abuzul unui colector debite, reprezentand unul din putinele servicii de acest gen din Romania .
- Intrebarea zilei – zilnic se prezinta cate o intrebare de larg interes care are 2 optiuni si vizitatorul participa activ votand una din cele 2 variante.
- Tepe de la angajatori – angajatii pot pune in discutie anumite intamplari din relatia lor cu angajatorul.
- Stirea inregistrata de tine – vizitatorul poate propune o stire care I se pare interesanta.


Avand in vedere ca toate aceste lucruri detaliate mai sus reprezinta o inovatie in mediul online va propunem sa profitati de serviciul nostru de PUBLICITATE ONLINE.


Despre Urban & Asociatii

www.urbaNNews.ro - site interactiv de stiri cu si despre fraude, debite si debitori!
www.urbaNNews.ro
madalina.patrascu@urbannews.ro
0213075794

admin@urbannews.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/urban-asociatii/5000-de-vizitatori-unici-pentru-www-urbannews-ro-la-doar-3-luni-de-la-lansare