Rochii-bijuterie si senzualitate in prezentarea designerului Cosmina Englizian

BUCURESTI - 19 septembrie 2008

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle

“Bohemian Rainbow” se intituleaza colectia haute couture a designerului Cosmina Englizian care a incantat audienta Joi, 18 Septembrie in cadrul evenimentului “Style and Nature Gold Event” desfasurat la Domeniul Stirbey.

Urmand tematica evenimentului, creatoarea a transpus frumusetea naturii in vesminte rafinate innobilate manual cu accesorii si cristale Swarovski.

Silueta feminina este pusa in valoare prin intermediul unor sisteme tehnice complexe care incorporeaza corsetul si sutienul in rochie. Fluide si lejere, in culori naturale, matasurile accesorizate sculptate pe linia corpului, dau creatiilor un iz aristocratic.

În completarea rochiilor s-au creat pantofii care sunt gandiţi pentru fiecare ţinuta în parte, din materiale complementare si accesorizaţi manual, completand astfel fascinaţia şi originalitatea rochiilor.

Piesa de rezistenta a colectiei, “Mireasa Curcubeu” a fost prezentata de bebelusa Delia care a defilat pe podium in admiratia prietenului ei Vali Barbulescu. Vadit emotionat, Barbulescu i-a oferit iubitei sale un imens buchet de trandafiri rosii.
Rochia este rezultatul a 4 luni de munca, pentru realizarea ei fiind necesare aproximativ 250 de flori curcubeu cusute manual cu peste 10.000 de cristale si 104 rânduri de crystal-mesh SWAROVSKI aplicat pe corset.

Despre Urban Event

Dana Tudose
0751 20 25 36
Dana Tudose
0751 20 25 36
rsvp@urbanevent.eu