Noile tarife de vara 2013 Albena – Bulgaria – by Altours

BUCURESTI - 29 octombrie 2012

Comunicat tip General in Afaceri, Monden / Lifestyle, Media / Publicitate, Turism, Internet

Pentru ca oamenii gospodari construiesc iarna car si vara sanie, agentia de turism Altours lanseaza oferta de litoral 2013 pentru Albena, si ofera clientilor sai posibilitatea de a beneficia de reduceri considerabile (20%) pentru rezervarile efectuate si achitate integral inainte de 28 Februarie 2013.

Plaja Albena Bulgaria

Partener vechi si de incredere al hotelierilor bulgari, agentia de turism Altours are vanzari record in Albena in fiecare sezon, fiind unul dintre pilonii cresterii rezervarilor in Bulgaria, avand o contributie deosebita in statiunea Albena.

Beneficiind de o locatie excelenta la numai 8 km de orasul Balcick si 80 km de Vama Veche, Albena a cucerit clientii din Romania cu plaja sa uimitoare ce are 6 km lungime si 150 m latime. Plaja ingrijita zi de zi, apa limpede, aerul curat imbunatatit de padurea uriasa in care se afla statiunea, intretin impreuna un mediu propice unor vacante relaxante, dorite de catre turistii de toate varstele.

Albena este insa prin definitie o statiune ce se adreseaza in primul rand familiilor, atractiile pentru copii fiind nelipsite, plaja oferind acestora numeroase posibilitati de distractie.

Raportul calitate/pret oferit de catre hotelurile din Albena este apreciat in mod deosebit de catre clientii din Romania, iar hotelurile Flamingo Grand 5*, Kaliakra Superior 4* sau Laguna Beach 4* sunt in topul preferintelor clientilor Altours.

Albena este singura statiune din Bulgaria unde clientii hotelurilor cu All Inclusive primesc in mod gratuit sezlonguri si umbrelute atat la piscina hotelului cat si pe plaja cu nisip fin si auriu.

Un alt avantaj deosebit al acestei statiuni este reprezentat de costul redus de parcare al autoturismelor – fiecare client achitand suma de 5 leva (~ 2,5 EUR) pentru fiecare sejur petrecut in statiune.

Ca si noutate absoluta pentru anul 2013 – Albena pregateste o surpriza clientilor sai. Un nou Aqua Park se va alatura celorlalte puncte de atractie din statiune – clientii ce vor fi cazati la hotelurile Ralitsa Superior 3*+, Ralitsa 3* si Vita Park 3* - avand intrarea inclusa in tarif, impreuna cu restul serviciilor de Ultra All Inclusive.

Ca de obicei Altours ofera clientilor sai camere garantate la hotelul Kaliakra Superior 4* din Albena – acest hotel fiind “vanat” de catre clienti si rezervat integral in fiecare an cu mult inainte de inceperea sezonului.

Incepand de astazi – rezervarile sunt deschise pentru toate hotelurile – iar clientii Altours beneficiaza de reduceri de 20% aproape la toate hotelurile din Albena prezentate pe www.vacanteinbulgaria.ro.

Despre vacanteinbulgaria

S.C. ALTOURS S.R.L. – a fost infiintata in anul 2002 - iar acum - dupa 10 ani de activitate este o agentie de turism respectata atat de catre clienti cat si de catre partenerii sai. Serviciile oferite in cadrul agentiei de turism sunt complete si cuprind, bilete de avion, servicii de cazare pentru clientii business, pachete de servicii turistice interne (litoral, munte, balneoturism, agroturism, pachete culturale), pachete de servicii externe (Bulgaria, Turcia, Grecia, Croatia, etc).

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/vacanteinbulagria/noile-tarife-de-vara-2013-albena-bulgaria-by-altours