Ce legatura este intre bateriile VARTA si curatatul pantofilor?

BUCURESTI - 24 noiembrie 2008

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Raspunsul este foarte simplu: o modalitate inedita de publicitate prin intermediul aparatului automat de curatat pantofii de la Megapolis Advertising.

Noua campanie TriEnergy derulata de VARTA in perioada octombrie-decembrie 2008 explica tuturor consumatorilor din Romania criteriile principale care trebuie sa stea la baza alegerii bateriei potrivite, in functie de necesitatile energetice ale aparatului unde urmeaza sa fie folosite. Campania subliniaza valorile de baza ale marcii numarul 1 pe piata de baterii: rezistenta, putere si precizie si totodata prezinta principalele atribute functionale cerute de publicul VARTA.

Pentru a fi mai aproape de publicul sau in perioada premergatoare Sarbatorilor de Iarna si pentru a-i putea sfatui in alegerea bateriilor potrivite, VARTA deruleaza o campanie de publicitate indoor in principalele centre comerciale din Bucuresti si Pitesti, prin intermediul aparatelor ShowShiner oferite de Megapolis Advertising. Suportul inovativ al celor de la Megapolis permite mesajului nostru publicitar sa ajunga direct la consumatorii aflati la cumparatori, amintindu-le ca bateriile sunt un accesoriu necesar fara de care jucariile, telecomanda sau aparatul foto nu ar putea functiona. Amplasarea reclamei VARTA pe aparatele de lustruit pantofii ShowShiner de la Megapolis ofera plus valoare campaniei desfasurate, oferind cadrul necesar unei retentii sporite a mesajului. Toti cei care aleg bateriile VARTA sunt invitati sa se inscrie online pe site-ul www.varta-consumer.ro in cursa TriEnergy. Marele premiu: o excursie la ski in Alpii elventieni!

Despre VARTA

De incredere, competitiva si mereu incununata de succes: acestea sunt cele trei calitati ale marcii VARTA care se reflecta totodata si in toate produsele sale.De peste 100 de ani, considerata a fi expertul german in domeniul energiei mobile, VARTA influenteaza piata bateriilor din intreaga lume.
VARTA RAYOVAC REMINGTON
Otopeni, Str.Ardealului nr.7, Ilfov
roxana.siboiu@vrr.ro