LED-uri de inalta performanta: incredere si durabilitate de la VARTA

BUCURESTI - 25 februarie 2008

Comunicat tip General in Industrie

Varta livreaza performanta. Cu noua tehnologie LED pentru lanterne, compania lasa in intuneric lanternele obisnuite. VARTA iti aduce viitorul mai aproape, venind in intampinarea nevoilor tale de vizibilitate in miscare.

Varta iti prezinta noile lanterne bazate pe tehnologia LED. Stralucirea lor deosebita, lumina alba si durabilitatea vor castiga inimile clientilor nostri. O combinatie de caracteristici noi sunt responsabile pentru asta. De exemplu, chip-ul este mai mare acum si folosim noi materiale pentru lentilele frontale. Rezultatul: LED-uri de inalta performanta cu mult imbunatatite fata de LED-urile clasice.

Inovatie si Durabilitate
Studiile de piata indica faptul ca pana la 70 de procente din lanternele comercializate in Europa vor fi echipate cu tehnologia LED pana in 2010. Beneficii: spre deosebire de becurile clasice, diodele nu se ard, nu sunt afectate de socuri si consuma mult mai putina energie. Toate aceste caracteristici fac lanternele cu LED mult mai durabile si mai convenabile.
Noile lanterne VARTA pot face chiar mai mult decat atat: spre deosebire de predecesoarele lor, ele ofera cu adevarat o lumina deosebita. Si acestea sunt doar cateva dintre motivele pentru care o mare parte din clientii nostri aleg lanternele VARTA.

Gama de lanterne VARTA a fost extinsa cu 6 noi modele. De la micul si compactul stilou-lanterna pana la Sportsman LED, lanterna celor care iubesc sa ramana activi si in zilele intunecoase de iarna. Si toate lanternele beneficiaza de exceptionala calitate VARTA si un raport pret/calitate mai mult decat satisfacator.

Structura clara a gamei
Pentru a ne asigura ca beneficiezi de toate informatiile necesare pentru a face cea mai buna alegere in ceea ce priveste lanterna ta VARTA, am reexaminat gama de produse si am redefinit structura acesteia. Rezultatul: portofoliul de lanterne VARTA a fost redus de la 43 de produse la 35 in cele 5 categorii denumite in functie de beneficial functional pe care il ofera lanternele.
Gama “Pentru Acasa” ofera lanterne potrivite pentru activitatile desfasurate in interior sau in gradina; gama “Activ” asigura o iluminare potrivita pentru activitatile sportive, camping si nu numai, gama “Work” ofera acele caracteristici dorite de profesionisti, gama “Pentru Copii” adauga ceva mai multa culoare jocului cu umbre si lumini, iar gama “Mini” ofera durabilitate si incredere: compania ideala pentru orice ocazie.
Sub sloganul “ Mai mult inseamna mai putin”, VARTA ofera acum o structura mult mai clara a gamei de produse pentru alegerea facila a produsului dorit.

Despre VARTA

Asteptam opiniile si sugestiile dumneavoastra pe adresa: www.vrr.ro
Roxana Siboiu
Category Manager
Varta Rayovac Remington
e-mail:roxana.siboiu@vrr.ro
roxana.siboiu@vrr.ro