Vacanta incepe cu energie si fotbal!

BUCURESTI - 18 iunie 2010

Comunicat tip General in Social

Zeci de copii si-au inceput vacanta jucand fotbal in `Cupa VARTA si partenerii la fotbal`, care se desfasoara de ieri si pana in 23 iunie la baza sportiva Romprim din Bucuresti.

Competitia se adreseaza elevilor din clasele gimnaziale si isi propune sa atraga atentia atat asupra importantei unui stil de viata sanatos si activ pentru o dezvoltare armonioasa, cat si asupra lipsei de fonduri cu care se confrunta in prezent cluburile sportive din Romania, activitatile extracuriculare ale copiilor fiind suportate integral din bugetul parintilor.

La prima editie a Cupei VARTA si partenerii la fotbal participa 11 echipe de fotbal: Chimistul Bucuresti (2 echipe), Proluceafarul Bucuresti, Juventus Bucuresti, Smart Bucuresti, 3 Kids Sport Bucuresti, Sporting Bucuresti, Galaxy Bucuresti, Romprim Bucuresti, Calcio Bucuresti si Tigrul Bucuresti.

La finalul competitiei vor fi acordate premii pentru primele trei echipe clasate, dar si pentru cel mai bun jucator, cel mai bun portar si golgeterul competitiei. In plus, fiecare echipa participanta va primi din partea VARTA un set de mini-porti de fotbal cu mingii.

Partenerii VARTA care au dorit sa sprijine copii talentati prin oferirea de premii in cadrul acestui eveniment sunt: marca de biscuiti ETI - distribuita in Romania de SC START SA si marca de cereale pentru mic dejun Hahne.

Competitia beneficiaza si de sprijinul postului de radio Itsy Bitsy in calitate de partener media.

Despre VARTA

De incredere, competitiva si mereu incununata de succes: acestea sunt cele trei calitati ale marcii VARTA care se reflecta totodata si in toate produsele sale.De peste 100 de ani, considerata a fi expertul german in domeniul energiei mobile, VARTA influenteaza piata bateriilor din intreaga lume.
Roxana Siboiu
Category Manager
www.varta-consumer.ro
roxana.siboiu@vrr.ro