Mărcile Evolet, Vedda și Land of Tea vor fi prezente la târgul Gulfood Dubai

BUCURESTI - 12 februarie 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Media / Publicitate, Sanatate, Social, HoReCa, Retail

Ceaiurile Vedda, Evolet și Land of Tea se vor face cunoscute pentru prima oară pe piața din Orientul Mijlociu luna aceasta, în cadrul celui mai mare târg dedicat industriei alimentare Gulfood Dubai 2016.

Evenimentul se va desfășura în perioada 21-25 februarie în Dubai World Trade Centre și va reuni peste 4.500 de expozanți din peste 120 de țări.

La acest târg Kalpo își propune sa promoveze noua gamă de produse grand pack sub mărcile Evolet și Land of Tea. Produsul este relativ nou pe piața din Romania, iar design-ul și calitatea sunt superioare.

Ceaiurile producătorului român se vor afla pentru prima oară pe piața din Dubai. Acest târg este o mare oportunitate pentru Kalpo să își mărească portofoliul clienților externi.

Expoziția Gulfood va aduna sub același acoperiș peste 4500 de expozanți din peste 120 de țări și peste 82.000 de vizitatori. Fiecare expozant se va prezenta în fața vizitatorilor cu mai multe brand-uri. Site-ul oficial al târgului Gulfood Dubai anunță mai mult de 20.000 de mărci din industria alimentară, a băuturilor și produselor din industria tutunului.

România va fi reprezentată de firma Kalpo în Dubai prin domnul Eugen Achim, directorul executiv al companiei. Printre târgurile la care firma Kalpo a participat pana în prezent se numără și Târgul Biofach Nurenberg, IFE Londra, Anuga Cologne Germania, Fancy Food – New York.

Despre VEDDA EVOLET LAND OF TEA

Compania KALPO este o societate din România, o afacere de familie fondată de doi buzoieni în anul 1992. Obiectivul principal de activitate este producţia şi ambalarea ceaiurilor din plante, fructe, a ceaiului verde şi negru, iar ca activitate complementară colectarea plantelor medicinale, a fructelor de pădure şi condiţionarea lor în vederea comercializării pe piaţa internă dar şi pe cea externă.