Produsele marca Evolet expuse in cadrul targului international PLMA

BUCURESTI - 1 iunie 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Social, HoReCa, Retail

Kalpo SRL a reprezentat si anul acesta Romania, alaturi de alti 15 producatori romani din domeniul alimentar, la targul international World of Private Lable 2016, care s-a desfasurat in Amsterdam, in perioada 24-25 mai.

Produsele marca Evolet expuse in cadrul targului international PLMA

Kalpo SRL a reusit sa promoveze calitatea ceaiurilor romanesti si sa lege relatii comerciale si in cadrul targului PLMA 2016. Evenimentul s-a desfasurat in Amsterdam si care a reusit sa reuneasca peste 4.300 de expozanti, din 71 de tari. Pe langa parteneriatele incheiate in cadrul targului unul dintre cele 4 brand-uri ale SC Kalpo SRL – Evolet a fost prezent in „pre-show seminars” cu care organizatorii ne-au obisnuit, in vitrina special amenajata pentru produsele noi alimentare inovative.

 La aceasta expozitie au fost selectate si alte produse ale expozantilor din pavilionul Romaniei. Toata manifestarea  a fost posibila  cu sprijinul Ministerului Economiei, Comertului si Relatiilor cu Mediul de Afaceri impreuna cu Asociatia pentru Promovarea Alimentului Romanesc, membra a Federatiei Nationale PRO AGRO.

Editia din acest an a reusit sa insumeze un numar de peste 4.300 de expozanti, participanti din 71 de tari. Targul International PLMA 2016 a promovat si in 2016 produse din sectoarele: alimente proaspete, alimente uscate, bauturi, alimente congelate si refrigerate, dar si produse non-alimentare.

Despre VEDDA EVOLET LAND OF TEA

Compania KALPO este o societate din Romania, o afacere de familie fondata de doi buzoieni in anul 1992. Obiectivul principal de activitate este productia si ambalarea ceaiurilor din plante, fructe, a ceaiurilor verde si negru, iar ca activitate complementara colectarea plantelor medicinale, a fructelor de padure si conditionarea lor in vederea comercializarii pe piata interna dar si pe cea externa.