Vel Pitar a modernizat linia de panificatie din Brasov

Brasov - 8 iulie 2008

Comunicat tip General in Afaceri

Vel Pitar Brasov a pus in functiune o noua linie de productie automatizata, la sfarsitul lunii mai a.c. Pe acesta linie sunt fabricate produse de tip franzela, cu gramaje de 300 g, 500 g, 700 g, 900 g si 1 kg.

Tehnologia moderna si automatizarea proceselor a dus la obtinerea de produse bine crescute, aspectuoase (rumene, culoare aurie), cu gust deosebit si aroma placuta, apreciate de consumatorul brasovean.

“Grija deosebita fata de consumator se vede in tot ceea ce intreprinde Vel Pitar Brasov. Investim permanent in produse sanatoase si hranitoare, in identificarea necesitatilor clientilor si in modernizarea companiei.”, a declarat Adrian Grajdieru , Director Executiv Vel Pitar S.A. punct de lucru Brasov

Calitatea deosebita a painii este rezultatul fabricarii in conditii maxime de igiena, linia automatizata permitand un control strict al etapelor de fabricatie (dozare ingrediente, framantare, modelare, dospire si coacere) si dezvoltarea de capacitati superioare de productie.

„Obiectivul nostru este de a oferi produse de cea mai buna calitate consumatorilor nostri, iar cererea pentru aceste sortimente a depasit asteptarile noastre. Noua linie de productie contribuie la suplimentarea capacitatii de productie, si, in acelasi timp, reprezinta un pas inainte in privinta standardelelor de calitate si siguranta alimentara, cu care sunt obisnuiti clientii Vel Pitar.”, declara Adrian Grajdieru , Director Executiv Vel Pitar S.A. punct de lucru Brasov

Produsele de pe noua linie sunt distribuite in judetele Brasov, Prahova, Covasna si Harghita, fiind prezente in magazinele Vel Pitar (Brasov) si in magazinele partenerilor.

Despre Vel Pitar Brasov
Vel Pitar Brasov este lider pe piata locala a produselor de panificatie, oferind pe langa gama de produse cu distributie nationala, produse specifice zonei: paine feliata cu cartofi, covrigei, cozonac asortat de 1,1 kg. In anul 2005, in urma fuziunii societatii Panificatie Postavarul Brasov cu Vel Pitar Ramnicu Valcea, s-a infiintat Vel Pitar Brasov, care are in prezent 331 de angajati.

Despre Vel Pitar

Vel Pitar este liderul pietei de panificatie din Romania, avand 12 centre de productie, in Bucuresti (2 fabrici) si in 11 judete ale tarii (Valcea, Arges, Cluj, Galati, Iasi, Gorj, Olt, Brasov, Giurgiu, Dambovita si Olt). Actionarul majoritar la Vel Pitar SA este fondul american de investitii Broadhurst Investments Limited, administrat in Romania de New Century Holdings (NCH).

Ramona Sevastre
Coordonator Relatii Publice
ramona.sevastre@velpitar.ro