REDIRECTIONEAZA 2% CATRE FUNDATIA SUSTINUTA DE TINE

BUCURESTI - 20 aprilie 2012

Comunicat tip General in Media / Publicitate, ONG, CSR

Redirectioneaza 2% din impozitul pe venit al anului fiscal 2011 si ajuta fundatiile si institutiile sociale de pe Imparte.ro ! Portalul caritatii sa isi continue programele sociale.

REDIRECTIONEAZA 2% CATRE FUNDATIA SUSTINUTA DE TINE
 Anul acesta ii vei alege din nou pe cei care pot schimba lumea! 

Imparte.ro

Descarca acum formularul 230 daca esti angajat sau formularul 200, daca esti persoana fizica autorizata, si anul acesta ii vei alege din nou pe cei care pot schimba lumea!

Este foarte important de retinut ca formularele completate se depun pana pe data de 25 mai 2012 la Administratia Financiara de care apartii sau se pot trimite pe mail fundatiei pe care ai ales sa o sustii!

4 pasi simpli pentru a ajuta organizatia non-profit preferata:

1. Selecteaza fundatia sau asociatia catre care vrei sa fie redirectionati cei 2%.

2. Descarca si completeaza formularul 230 daca ai obtinut venituri doar din salarii sau formularul 200 daca ai obtinut venituri si din alte surse. Aceste formulare sunt precompletate cu datele organizatiei pe care ati ales-o la pasul 1, tu trebuie sa completezi doar datele tale personale si sa semnezi.

3. Obtine fisa fiscala pe anul 2011 de la angajator si depune ambele documente la Registratura Administratiei Financiare la care esti arondat sau trimite-le prin posta, prin scrisoare recomandata, pana la data de 25 mai 2012.

4. Convinge-i si pe cei din jurul tau ca acesti bani vor fi mult mai bine folositi pentru comunitate de catre organizatiile non-profit, decat o poate face statul. Nu rata ocazia de a face o schimbare in bine si asigura acestor bani o destinatie nobila.

NOILE FORMULARE 2%

Conform ordinului ANAF nr. 52/201 din data de 30 ianuarie 2012, fundatiile si institutiile non-profit au la dispozitie noile modele de formulare privind declaratia 230 si declaratia 200 pentru redirectionarea impozitului pe venit. Fundatiile inscrise pe Imparte.ro care inca nu si-au actualizat formularele, o pot face descarcand noile formulare 2%.

FUNDATII DIN ROMANIA

Orice fundatie inscrisa pe Imparte.ro isi poate incarca in pagina de prezentare formularele pentru redirectionarea impozitului pe venit catre aceasta.

Daca reprezinti o fundatie si vrei sa beneficiezi de cei 2% din impozitul pe venit, creeaza-ti acum o pagina de prezentare in portalul caritatii. Inscrierea este gratuita si se realizeaza aici.

DESPRE IMPARTE.RO

www.imparte.ro este o initiativa caritabila a Vel Pitar SA, un grup de firme din panficatie, care ofera gratuit paine persoanelor cu venituri reduse. Initiativei Vel Pitar i s-au alaturat mai multe organizatii de caritate, companii si oameni de suflet.

Despre Vel Pitar

Vel Pitar este liderul pietei romanesti a produselor de panificatie si un jucator important in domeniul specialitatilor de cofetarie si patiserie, biscuiti si produse de morarit. Oferta de produse se regaseste zilnic pe masa a peste 1.500.000 de consumatori, ceea ce recomanda Vel Pitar ca principalul furnizor de produse de panificatie de calitate. Actionarul majoritar al Vel Pitar SA este fondul american de investitii Broadhurst Investments Limited, administrat in Romania de New Century Holdings (NCH).