Scrisoare pentru Mos Craciun

BUCURESTI - 20 decembrie 2012

Comunicat tip General in ONG, Social, CSR

Cu multa caldura in suflet am demarat campania "Scrisori pentru Mos Craciun" prin care suntem alaturi de toti copiii care il asteapta anul acesta pe Mos Craciun!

Fii Mos Craciun pentru o zi!

Fii Mos Craciun pentru o zi!

 Alege un caz al unui copil defavorizat si ajuta-l sa aiba un Craciun de poveste! 

Imparte.ro

Pentru noi, Craciunul este cel mai frumos moment al anului si la fel vrem sa fie pentru toti copiii. De aceea, am creat Scrisori pentru Mos Craciun, proiect prin care fiecare copil ii poate scrie Mosului si, mai ales, fiecare copil poate avea Mosul lui.

Cine este Mos Craciun?

Ce trebuie tu sa faci? Sa citesti cu atentie scrisorile copiilor catre Mos Craciun, sa o alegi pe cea care iti place cel mai mult, sa o "revendici" si pur si simplu sa devii Mos Craciun pentru copilul respectiv.

Cine ii va scrie lui Mos Craciun?

Ii pot scrie lui Mos Craciun toti copiii cuminti spunandu-i ce isi doresc sa le aduca Mosul. Asteptam scrisori din toate colturile tarii, de la copiii cuminti de toate varstele. Mos Craciun va fi atent si cu scrisorile pe care le primeste din partea copiilor mai putin norocosi, care nu se bucura de caldura unei familii, dar care sunt cuminti, au note bune la scoala, si spera la un viitor mai bun.

Campania "Scrisoare catre Mos Craciun" este un proiect caritabil al portalului caritatii Imparte.ro si se va incheia la data de 31 decembrie, cand toti copiii vor isi vor primi cadourile!

Despre Vel Pitar

Vel Pitar este liderul pietei romanesti a produselor de panificatie si un jucator important in domeniul specialitatilor de cofetarie si patiserie, biscuiti si produse de morarit. Oferta de produse se regaseste zilnic pe masa a peste 1.500.000 de consumatori, ceea ce recomanda Vel Pitar ca principalul furnizor de produse de panificatie de calitate. Actionarul majoritar al Vel Pitar SA este fondul american de investitii Broadhurst Investments Limited, administrat in Romania de New Century Holdings (NCH).