2014: 12 din 12! Bravo Sorin Boriceanu!!

BUCURESTI - 18 decembrie 2014

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle, Sport, Retail

Dintr-un total de 12 competiții naționale de triathlon, disciplină în care Sorin se menține permanent în vârf, nu există una la care să nu fi ocupat un loc pe podium în categoria sa de vârstă! Sorin are acum 34 de ani și se pregătește să devină tătic, dar asta nu înseamnă că va da la o parte pasiunea pentru sport!

Sorin Boriceanu la Triatlonul de la Mogosoaia - foto Andrei Gemeș

Sorin Boriceanu la Triatlonul de la Mogosoaia - foto Andrei Gemeș

 Noi “velotecarii” îl felicităm din toată inima pentru sezonul încheiat cu mari satisfacții sportive dar și pentru decizia de a deveni tată, căci știm și eforturile de care a avut nevoie pentru a răspunde cu succes la provocări! 

Geo Culda - Director Marketing Veloteca

5 locuri 1 la competiții naționale.

7 locuri 2 sau 3, pe podium, competiții naționale de offroad sau road.

Sorin a ratat din cauza unei accidentări Campionatul Național de Triatlon , dar a venit pe locuri onorabile în circuitele naționale de triatlon, mai exact un loc 4 la Circuitul Romanian Triathlon Grand Prix Road 2014 Elite / în care au intrat competițiile de șosea, și un loc 5 la Circuitul Bioeel Triathlon Grand Prix Exterra 2014 / în care au fost incluse competițiile pe teren accidentat.

 

Noi “velotecarii” îl felicităm din toată inima pentru sezonul încheiat cu mari satisfacții sportive dar și pentru decizia de a deveni tată, căci știm și eforturile de care a avut nevoie pentru a răspunde cu bine la provocări!

Sorin este un bun instructor de înot și îl puteți găsi la una din cele două baze sportive unde activează în București: Bery Fitness Spa și Alexandreea.

El este și un căutat antrenor de triathlon mai nou, într-o disciplină care crește din ce în ce mai mult în rândul comunităților de bicicliști, alergători sau înotători. Triatlonul, prin excelență o disciplină sportivă complexă care asigură o dezvoltare fizică și psihică de excepție pentru om, polarizează în prezent din ce în ce mai mult atenția sportivilor disciplinelor individuale.

Veloteca susține strategic această ramură a sportului de viteză, deoarece are un potential imens de atragere a înotătorilor și alergătorilor spre bicicletă. Dacă până mai ieri aceștia se mulțumeau să se specializeze pe o singură disciplină, acum sunt foarte entuaziasmați să adopte și bicicleta atât pentru antrenamentul personal cât și pentru intrarea în competițiile pluri-disciplinare.

Noi ne bucurăm că din ce în ce mai mulți amatori descoperă în acest context bicicletele de șosea, care au fost mulți ani neglijate în țara noastră, ele fiind totuși considerate în toată lumea “reginele șoselelor”!

 

Sorin s-a clasat bine și în cele câteva competiții europene la care a participat.

A venit în Top 20 la Tour of Thassos / Grecia și la Campionatul Balcanic de Triatlon / Bulgaria.

 

Facem în continuare, din punctul de vedere al ciclismului, o recapitulare a echipamentului cu care Sorin a reusit performanțele anului 2014:

 

Biciclete :

MTB / Bicicleta Merida Big Nine CF XO-Edition 2014

 , cadru [17”], in valoare de 6.990 lei (bicicleta va fi returnata la finele sezonului 2014, la 15 septembrie 2014);

Road / Bicicleta Merida-2014-scultura-905-lampre replica, cadru M/L (54cm)

 

Echipament: jachete, tricouri, mănuși, pantaloni, șosete Merida și Northwave

Încălțăminte: pantofi Northwave de ciclism de șosea și de munte

Cască și ochelari: Northwave

Energizante: High5

 

Sorin a alergat prima dată ca profesionist în 2006, în seria europeană ITU Triathlon, în Ungaria. De atunci şi până în prezent a concurat în peste 20 de ţări de pe glob. Cariera lui sportivă acoperă curse pe distanţe ITU ‚Olimpic’, ‚Sprint’ şi ‚Non-Drafting’. Începând cu anul 2013, triatlonist de șosea prin definiție, Sorin a început să își testeze forțele și în competiții de off-road, iar din 2014 el a urcat pe podiumuri la ambele tipuri de comepetiții, ba mai mult acum aleargă chiar și la maratoane de alergare 100%. O evoluție care îi ajută din plin!

Colaborarea dintre lui Sorin Boriceanu cu Veloteca datează din anul 2011. Alături de noi au apărut cei de la Merida & BikeFun in 2012, iar din 2014 ni s-au alăturat și Northwave, Ritchey , High5 și VDO.

Succes și în anul 2015 Sorin!

 

 

Despre Veloteca

Veloteca este cel mai mare magazin multi-marcă de biciclete din Romania. Numai la noi poţi alege o bicicletă pentru oricare membru al familiei, din cele peste 200 modele expuse in magazin. Un magazin unde poţi găsi biciclete de toate felurile, pentru adulţi sau copii, accesorii, echipamente de oraş, de şosea şi de munte, rastele de biciclete, literatură de specialitate, hărţi sau ghiduri. Aici este disponibil un Centru de Testare biciclete specializat şi un Atelier Service foarte bine dotat.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/veloteca/2014-12-din-12-bravo-sorin-boriceanu