DOAR azi Veloteca are lichidari de Black Friday.Bike Friday

BUCURESTI - 28 noiembrie 2014

Comunicat tip General in Afaceri, Sport, Retail

Live site

Doar un sfert din rezervele strategice ale magazinelor Veloteca mai sunt acum disponibile!
Astazi avem MEGA- Reduceri pentru ziua mult-asteptata “ Black Friday / Bike Friday“, si va asteptam la magazinele noastre din Str. George Calinescu 51 (Veloteca DOROBANȚI) si Sos. Iancului 100 (Veloteca IANCULUI)!

DOAR azi Veloteca are lichidari de Black Friday.Bike Friday

Bicicletele de munte, cele de trekking și de cross au fost anul trecut cele mai cautate produse. Anul acesta avem destule cereri pentru biciclete de top pentru femei de la Merida si Corratec, plus echipament de ciclism Northwave. Foarte impresionanta cererea de sei si mansoane din piele naturala marca Brooks.

*Preturile afisate in lista de pe blogul nostru veloteca.ro/blog/comunicate-de-presa/black-friday-bike-Friday vor fi valabile NUMAI astazi 28 Noiembrie 2014 intre orele 00:01 si 23:59 (PENTRU COMENZI ONLINE).

Preturile sunt valabile pentru plata cash, cu cardul sau ramburs, dar NU sunt valabile pentru plata in RATE. Programul magazinelor din Str. George Călinescu 51 și Sos. Iancului 100 va fi extins intre orele 10.00 – 20.00. Puteti cere urgent detalii referitoare la disponibilitati si chiar rezervari cu plata avansului prin ordin de plata la telefon 021-311.82.69 sau 0720.606.300. Oferta este valabila in limita stocului.

Despre Veloteca

Veloteca este cel mai mare magazin multi-marcă de biciclete din Romania. Numai la noi poţi alege o bicicletă pentru oricare membru al familiei, din cele peste 200 modele expuse in magazin. Un magazin unde poţi găsi biciclete de toate felurile, pentru adulţi sau copii, accesorii, echipamente de oraş, de şosea şi de munte, rastele de biciclete, literatură de specialitate, hărţi sau ghiduri. Aici este disponibil un Centru de Testare biciclete specializat şi un Atelier Service foarte bine dotat.