Bucură-te acum de oferta toamnei!

Brasov - 2 octombrie 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Constructii, Media / Publicitate, Imobiliare

Pentru cei care își construiesc locuința mult visată, toamna este cu siguranță anotimpul mult așteptat deoarece coincide cu etapa de finalizare a construcțiilor!
Fie că vorbim de renovarea caselor sau de terminarea proiectelor noi începute în primăvară, compania VELUX România își dorește să susțină clienții aflați pe finalul etapei de construcții printr-o ofertă perfect adaptată toamnei: pentru fiecare fereastră de mansardă VELUX cumpărată împreună cu rama de etanșare în perioada 1 octombrie - 15 noiembrie 2013, clienții primesc câte un tichet cadou în valoarea de 100 lei !

Bucură-te acum de oferta toamnei!

“Pentru majoritatea românilor, cel mai mare vis este acela de a-și construi o casă iar noi ne dorim să-i susținem să-și finalizeze acum visul, fiindu-le alături prin oferta noastră! Și, de ce nu, sperăm că sfârșitul anului să-l petreacă în noua casă!”, a declarat Noemi Ritea, General Manager la VELUX România.

Pentru a intra în posesia tichetului cadou, clienții VELUX vor trimite pe adresa de mail campanie@VELUX.com sau prin poștă la adresa Brașov, str. Aurel Vlaicu nr. 40, o copie a facturii care atestă achiziția ferestrelor împreună cu ramele de etanșare și un cupon de campanie completat integral cu datele lor, disponibil pe velux.ro

Campania” Bucură-te acum de oferta toamnei !” se desfăşoară la nivel naţional, în perioada 1 octombrie – 15 noiembrie  2013. Ferestrele de mansardă VELUX se pot achiziționa prin intermediul distribuitorilor autorizaţi VELUX din țară. Detaliile privind campania, regulamentul şi condiţiile de participare sunt disponibile în perioada de valabilitate pe site-ul www.velux.ro.

Despre VELUX Romania

VELUX este o companie daneză înfiinţată pornind de la viziunea fondatorului, Villum Kann Rasmussen, de a asigura lumină naturală, aer proaspăt şi calitate vieţii oamenilor. În prezent, aceste trei beneficii se regăsesc în milioane de case din întreaga lume.

Numele VELUX derivă din două cuvinte, VEntilatio şi LUX (termenul latin pentru lumină), fiind marcă înregistrată încă din anul 1942. Astăzi, după mai mult 70 de ani de la instalarea primei ferestre de mansardă într-o şcoală din Danemarca, viziunea VELUX a evoluat dar valorile au rămas aceleaşi. Încă de la început, VELUX şi-a propus să fie o companie model, care fabrică produse folositoare oamenilor şi care îşi tratează clienţii și furnizorii într-un mod exemplar.

Prin produsele inventate şi dezvoltate în ultimii 70 de ani, contribuim la îmbunătăţirea climatului interior al spaţiilor de locuit, aducând lumina naturală şi aerul proaspăt în interiorul mansardei. La nivel de grup, compania VELUX a dezvoltat propria viziune despre locuinţele sustenabile – cunoscută sub denumirea de Casă Activă – ce presupune construirea de clădiri care produc mai multă energie decât consumă, asigurând în acelaşi timp un mediu mai sănătos, mai curat şi mai sigur.
Prezenți pe piaţa din România de 16 ani, comercializăm cea mai vastă gamă de ferestre de mansardă, potrivite atât acoperişurilor înclinate cât şi celor terasă, jaluzele, rulouri interioare şi parasolare, panouri solare termice si produse de instalare.