Rezerva-ti un loc la workshop-ul interactiv de personalizari prin transfer termic

BUCURESTI - 10 aprilie 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Arta & Entertainment, Arhitectura / Design, Afaceri, Media / Publicitate, Internet

Live site

Mai sunt cateva zile pana la workshop-ul interactiv de personalizari textile prin transfer termic care se va desfasura la Bucuresti (16 Aprilie) si Cluj (18 Aprilie).
Profesionisti internationali, Mark Robinson - reprezentant Poli Tape, Markus Eckert si mr. Roel van de Ree- reprezentanti The Magic Touch, vor sustine prezentari interactive despre cele mai noi folii de transfer termic, cu demonstratii si studii de caz. 

Rezerva-ti un loc la workshop-ul interactiv de personalizari prin transfer termic
 Intalnirea cu Mark Robinson - reprezentant Poli Tape, Markus Eckert si mr. Roel van de Ree - reprezentanti The Magic Touch este ocazia ideala de a afla tendintele, oportunitatile si provocarile actuale ale industriei de transfer termic. Aplicatiile complexe si spectaculoase vor fi la indemana oricui, dupa acest workshop. 

Echipa de organizatori

Evenimentul se adreseaza agentiilor de publicitate, firmelor de productie publicitara, magazinelor online specializate sau viitorilor intreprinzatori pe segmentul de personalizari prin transfer termic.

10 motive pentru care sa participi la workshop

1. vezi si testezi cele mai noi folii si hartii de transfer termic

2. vorbesti direct cu leaderi de piata din acest domeniu pentru a afla secretele acestora

3. afli care sunt tendintele internationale pe piata de transfer termic

4. te familiarizezi cu foliile speciale, de nisa, pentru a da un plus valoare afacerii tale

5. descoperi foliile cu efect de print metalic, foliile fotoiluminescente, foliile 3D si foliile fashion

6. vezi studii de caz despre business-uri de succes cu personalilzari textile

7. inveti cum se realizeaza aplicatii complexe, multilayer, combinand diverse tipuri de folii

8. descoperi avantajele printului cu cernela alba testand pachetul SPACE CONTROL si OKI711WT

9. testezi solutia economica pentru print digital si transfer termic pe suporturi variate: ceramica, plastic, cauciuc, PVC sau sticla

10.beneficiezi de oferte speciale pentru materiale si utilaje

Participarea la eveniment este gratuita, in limita locurilor disponibile. Penttru inscrieri, completati formularul de pe site-ul evenimentului sau sunati la numarul 0741-228.209.

Despre Verla

Organizatorul evenimentul este compania Verla, unul dintre principalii furnizori de folii adezive, folii flexibile si materiale textile pentru industria publicitara din Romania. Pe langa suporturile de print, Verla ofera clientilor sai si echipamente profesionale de print & cut, sisteme de expunere a printurilor si accesorii de lucru.

Colaboram cu agentii de publicitate, firme de productie publicitara, magazine online carora le oferim suport tehnic si transfer de know how. Organizam training-uri periodice pentru clientii nostri din dorinta de perfectionare, adaptare la noile cerinte ale pietei si din nevoia de inovare in domeniul business-ului publicitar.