Vexio participa la Gala Premiilor eCommerce 2009

Galati - 21 august 2009

Comunicat tip General in IT&C

In data de 19/08/2009, Vexio s-a inscris in cursa pentru desemnarea celui mai bun magazin in cadrul sectiunii magazinelor online cu traditie a Galei Premiilor eCommerce 2009.

Suntem mandri si onorati in acelasi timp sa intram in aceasta competitie alaturi de alte magazine de notorietate in domeniu. Consideram GPeC una dintre cele serioase si obiective competitii din industrie.

In anul 2008, Vexio a fost desemnat cel mai bun Start-up in cadrul aceleeasi gale, fiind considerat cel mai promitator magazin online din toate cele 21 de magazine concurente la start-up.

Dorim sa mentinem aceleasi standarde, pentru a deveni in viitorul apropiat un jucator important pe plan national. In plus, sa dovedim si celor mai sceptice persoane ca sustinem un comert electronic curat, bazat pe principii sanatoase.

Despre VEXIO SRL

Despre Vexio:

Vexio, un proiect concretizat in anul 2008 si desemnat Best Start-Up in e-Commerce in
cadrul Galei Premiilor eCommerce 2008, va arata fata curata a cumparaturilor online.

Misiunea Vexio? Este de a va pune la dispozitie un nou brand de cumparaturi online care sa fie la fel de distractiv ca si cum ati folosi mouse-ul prin mall-urile dumneavoastra preferate, comod si in siguranta.

Adrian Pintilie
Marketing director
office@vexio.ro