Un sistem de sunet revolutionar in Obsession – Cluj Napoca.

Craiova - 10 decembrie 2008

Comunicat tip General in Arta & Entertainment

Recent clubul a fost echipat cu un nou sistem de sunet de la Tannoy, seria VQ.

Un sistem de sunet revolutionar in Obsession – Cluj Napoca.

Sistemul este alcatuit din 16 sateliti VQ60 si 14 SubWoofers VS218DR pozitionati pentru obtinerea unei presiuni acustice omogene in cele doua incinte ale clubului, reusindu-se o valoare generala a SPL, si o fidelitate a reproducerii sonore care constituie o premiera absoluta in cluburile din Romania. Sistemul este comandat de o linie de 16 amplificatoare din seria C produse de Lab.Gruppen monitorizate intr-o retea de control Nomad.link si de patru procesoare de management al amplificatoarelor Sabine 4802.
Pentru omogenizare s-au folosit in plus 4 incinte de banda larga V12HP dispuse in doua zone de fill-in, si un sistem de monitorizare pentru DJ cu doi sateliti IQ 10 si un subwoofer VS15HL.

Noua gama Tannoy VQ este compusa dintr-o serie de incinte acustice proiectate pentru orice aplicatie unde controlul precis al directivitatii, performanta sonora deosebit de ridicata, si valoarea mare a presiunii acustice (SPL) sunt cerinte critice.
Driverul VQ incorporeaza o tehnologie unica, conceputa pentru difuzarea sunetului dintr-o singura sursa si pentru un control precis al dispersiei in banda de frecventa medie si inalta (60 grade pentru VQ60 si 100 grade pentru VQ100), atunci cand este cuplat cu un PSW (Point Source Waveguide) - 'ghid de unda pentru sursa punctiforma'. Acest design avansat permite alinierea centrilor acustici ai difuzoarelor oferind un front de unda coerent iesind din incinta acustica, difuzoarele MF si HF fiind plasate concentric intr-un singur horn. Aceasta tehnologie permite controlul precis al conului de radiatie cu o toleranta de maxim +/- 5 grade.

Mai multe informatii despre tehnologia Tannoy VQ-series puteti afla pe site-ul: http://www.vqseries.com/

Solutia tehnica si instalarea au fost realizate de catre echipa VH Electronic – Romania.

Despre VH Electronic

marketing@vhe.ro
Stefan Burileanu Marketing Manager
+40.730.615.100
www.vhe.ro | www.audiomag.ro
marketing@vhe.ro