City Mall Fashion a plecat pe urmele tale!

BUCURESTI - 28 septembrie 2006

Comunicat tip General in Arta & Entertainment

Din 15 septembrie şi până în 16 octombrie, City Mall Fashion te caută prin câteva dintre cele mai importante cluburi bucureştene pentru a-ţi descoperi stilul.

City Mall Fashion a plecat pe urmele tale!

Timp de patru week-enduri, în perioada 15 septembrie-16 octombrie, City Mall Fashion desfăşoară campania de clubstyling “Cei mai trendy clubbers”. Echipa City Mall, alcătuită din hostese şi fotograf, cutreieră cluburile Maxx, Bavaria, Cabaret, Kristal şi Twice, încercând să descopere trenduri, ţinute, stiluri, culori, fashion-victims. Dacă te laşi fotografiat de către noi, îţi poţi regăsi poza la panoul de onoare, special amenajat în City Mall, şi ai toate şansele să câştigi unul dintre cele cinci premii puse la bătaie în fiecare săptămână. Iar cu premiul câştigat, poţi face cumpărături în City Mall în valoare de 100 euro.

Şi nu uita: dacă te numeri printre aleşi, poţi fi mândru, pentru că alegerea nu o face oricine! În fiecare săptămână unul dintre cei mai tineri şi mai talentaţi fashion designeri români decide care sunt câştigătorii. Clasamentele pentru primele două serii de fotografii au fost realizate de către Lucian Pop şi, respectiv, Kinga Varga.
Lucian Pop a participat, în această primăvară, la Romanian Fashion Week, cu o colecţie exclusiv masculină, „J’appartiens a Luci P.”, iar Kinga Varga, singurul designer român de tricotaje, a prezentat în cadrul aceluiaşi festival, o colecţie inedită ce a avut ca temă centrală piraţii. Ambii designeri au fost prezenţi cu piese vestimentare în expoziţia “Por Amor do Rio”, care a avut loc în City Mall în a doua jumătate a lunii august.

City Mall Fashion vizează transformarea City Mall într-un vector al promovării adevăratelor repere din moda românească, a celor mai interesante tendinţe din fashion şi implicit a tinerilor designeri. Următorul moment cheie al acestui proiect îl va constitui lansarea în City Mall, în luna octombrie, a unor spaţii special dedicate creaţiilor tinerilor designeri români.

Despre Victoria Holding

Deschis pe 22 octombrie 2005, City Mall este cel mai nou mall din Bucuresti.
Localizat la 5 minute de Piata Unirii, in Piata Eroii Revolutiei, City Mall este in acest moment singurul centru de acest gen care acopera semicercul de sud al Bucurestiului, asigurand servicii moderne si de calitate pentru cei peste 700.000 de locuitori din zona.

Considerat de arhitecti si proiectanti cel mai elegant si mai spectaculos mall din Bucuresti, City Mall reprezinta o investitie de circa 30 milioane euro, cu o suprafata totala de 38.000 mp dintre care ~1.000 mp sunt terase pentru public. Cladirea este structurata pe trei subsoluri, parter si 4 etaje, oferind o suprafata pentru inchiriat de 19.000 mp.

Svetlana Carstean
svetlana.carstean@city-mall.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/victoria-holding/city-mall-fashion-a-plecat-pe-urmele-tale