Viflor la E-Mariage 2009

BUCURESTI - 1 aprilie 2009

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle

Bucuresti- 3, 4, 5 aprilie, Piata Constitutiei-Viflor te asteapta cu noua colectie primavara-vara 2009 de pantofi pentru mirese la E-mariage, cel mai mare targ din Romania dedicat nuntilor.
Colectia impresioneaza in primul rand prin diversitate; imbina eleganta si rafinamentul cu eternul stil classic, designer-ul Florin Gubandru propunand ca vedeta a colectiei pantoful de mireasa Feerie Swarovski.

Un studiu realizat indica faptul ca viitoarele mirese prefera sa foloseasca Internetul atunci cand cumpara produse, in detrimentul marilor mall-uri pentru a economisi timp.
Viflor va sta intotdeauna la dispozitia dumneavoastra cu o gama larga de incaltaminte pentru toate gusturile, dintre care puteti alege exact ceea ce vi se potriveste. 'Stim cat de greu este a gasi perechea de pantofi potrivita fiecarei persoane si ocazii si tocmai de aceea investim atat de mult in fiecare produs confectionat. Prin ideile inovative si materialele de calitate superioara folosite va punem la dispozitie o gama larga de incaltaminte pentru toate gusturile. Pentru noi fiecare detaliu conteaza, creatiile noastre completand entuziasmul unei zile speciale in viata oricarei femei. Fiecare stil defineste personalitatea, fiecare model subliniaza frumusetea...', declara Florin Gubandru.

Designul inedit si calitatea superioara a pantofilor Viflor incununeaza orele noastre de stradanie, timpul petrecut cu fiecare pereche care va ajunge sa innobileze tinuta dumneavoastra.Despre Viflor

Viflor este un magazin on-line de pantofi. Noua colectie este dedicata aproape in intregime mireselor. Toti pantofii Viflor sunt facuti manual, din cele mai bune materiale.
comenzi@viflor.ro